Zzzwangerschapsyoga

Op maandagavond doe ik zwangerschapsyoga. Het is een cursus van 10 weken waarvan er één les mét partners is. We beginnen altijd met een rondje: hoe gaat het met iedereen? Daarna doen we de yoga-oefeningen en als laatste bespreken we een thema die te maken heeft met de zwangerschap, de bevalling of de periode daarna.

Vanwege de nieuwe maatregelen kon de laatste les helaas niet live doorgaan, waardoor we het online gedaan hebben. Lukt op zich prima, maar ideaal is het niet. 

Na de yoga-oefeningen doen we altijd een eindontspanning. “Maak het jezelf comfortabel, pak lekker een dekentje en een kussen voor onder je hoofd. Sluit je ogen.” Nou, drie keer raden ;-). Wanneer de geluiden in een ruimte zijn, lukt het me kennelijk prima om wakker te blijven. De geluiden zo via het scherm kon ik helaas heel goed uitzetten met mijn gedachten. Halverwege het bespreken van borstvoeding schrok ik weer wakker, hahaha. Een gelukje dat mijn webcam tijdens de ontspanning niet op mij gericht was, waardoor niemand me heeft gezien. Misschien viel het ze wel op dat mijn hoofd pas veel later weer in beeld kwam toen ik weer rechtop ging zitten, maar dat terzijde).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    6 december 2021 / 8:13 am

    Zoomzwangerschapsyoga: ontspanning op topniveau! Dubbel welbevinden, jij en Baby….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge