Zwoele Zumba avond

Het is maandagavond, de zon schijnt nog heerlijk en ik ben met mijn vriendinnen buiten een les Zumba aan het volgen bij een andere vriendin! We hebben les op een korfbalveld en door de versoepelingen mogen we nu weer met een grotere groep dansen. Gezellig!

Inmiddels gaan we alweer wat langer naar Zumba en daar horen natuurlijk ook wat favoriete liedjes bij. Halverwege de avond horen we één van mijn favoriete liedjes en ik word er helemaal blij van!

Ik ga er eens goed voor staan en doe enthousiast mee met de pasjes. Precies op het leuke stuk van het refrein verslik ik me (geen idee waarom, ik haalde adem) en klap ik dubbel. Water! Snel! De meiden om me heen dansen vrolijk door en heupwiegend klok ik mijn water naar binnen om weer op adem te komen.

Na het liedje heb ik mijn lijf mopperend commentaar gegeven dat hij niet zo dramatisch om water moet zeuren, ik was heus al van plan om na dit liedje een slokje te nemen. We hebben nu met elkaar afgesproken dat mijn lijf me de volgende keer bij een wat minder leuk (zijn er weinig, muhaha) liedje laat verslikken. Maar wel de complimenten voor het heupwiegen, dat dan weer wel.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 juni 2021 / 7:27 am

    Heupwiegend waterdrinken…kan een nieuwe trend worden, de waterwiegwals.💃👯‍♀️ Maar met je lijf zou ik afspreken nevernooit meer aan verslikken te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge