Zooooo verrast voor mijn verjaardag! (Verrassingsweekend deel 1)

Al een lange tijd wist ik dat Daan een speciaal verrassingsweekendje voor mij had georganiseerd. Het plan lag er blijkbaar al voor corona, maar dat ging toen niet door. Voor mijn 30e verjaardag ging het nu gelukkig wel lukken!

Ik mocht van tevoren niets weten. Nou, ik heb denk ik slechts 10 keer geprobeerd om iets uit hem te trekken, een bescheiden score al zeg ik het zelf. 😉 Afgelopen weekend was het zover. Het was geweldig!!

Vrijdag 25 november 2022

In de ochtend gaan we thuis flink aan de bak: alle koffers Ên logeerspullen van Aukje moeten worden ingepakt. Een flink klusje altijd, maar met alle eerdere weekendjes/vakanties hebben we al aardig geoefend. Na het eerste slaapje van Aukje rijden we naar mijn schoonmoeder: Aukje mag logeren bij oma!

Rond 11:00 vertrekken we. Daan heeft de navigatie ingesteld en ik zie dat het 133 km rijden is. De radertjes gaan draaien… een waddeneiland misschien? Of toch de Efteling? 😉 Wanneer we de snelweg op rijden, kan ik de waddeneilanden afstrepen. Daan laat niets los, maar ik voel aan alles dat we richting de Efteling rijden. Na de A9 volgt de A2, daarna de A27. Jaja, dit gaat goed! Hahaha.

We komen aan in Kaatsheuvel en dan draait Daan een andere richting op. What is happening? Hij parkeert bij restaurant De Molen: een heeeeel sfeervol restaurant in… een molen! We worden sjiek opgewacht door een portier en we krijgen een mooi tafeltje. We eten de heerlijkste zalm ooit (om te onthouden!) en we proosten op het weekend!

In de auto moet ik kolven (lol haha, dat is het enige nadeel van een weekendje zonder Aukje ;)) en rijdt Daan ondertussen naar de bestemming… het Efteling hotel! OMG, we gaan hier het hele weekend logeren! Dat betekent… 3 dagen toegang tot de Efteling! (Nou, ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe leuk ik dit vond, hihi!)

Drie keer raden waar we zaten (zie foto 2):

Wordt vervolgd!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    29 november 2022 / 7:54 am

    Het topperste topuitje, wat heb jij een topper van een echtgenoot en dan ook nog ergens bovenin dat topEftelinghotel een kamer: topverwend ben je!

  2. Riet
    29 november 2022 / 5:17 pm

    Knap hoor zonder Aukje op stap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge