Zó knullig!

Puzzelige scène in het vakantiehuisje 😉

Dat ik met mijn hobby’s verschillende fases doorloop, kan inmiddels geen geheim meer zijn ;). De laatste tijd ben ik weer erg van het puzzelen! (Komt ook doordat Dorinde dit weer heeft aangewakkerd met haar verlof, haha). Ook Daan vindt het leuk om mee te puzzelen en we hebben inmiddels een leuk voorraadje Jan van Haasteren legpuzzels.

Nu we op vakantie in een huisje (mét grote eettafel) zijn, leek het me leuk om ook een paar puzzels mee te nemen. We hebben er het eerste weekend al twee af en op maandag begin ik vrolijk met de derde.

Daan heeft mij overgehaald om lekker systematisch te beginnen: alle stukjes eerst omdraaien in de doos en dan tegelijkertijd de randjes eruit zoeken. Wanneer ik al even bezig ben met stukjes omdraaien, valt het me op dat er wel érg weinig randjes in zitten. Ik heb er inmiddels zo’n drie verzameld, normaal gaat dit véél sneller. Bedenkelijk staar ik naar de doos en ik schiet vervolgens in de lach.

“Daan, weet je nog dat we een paar weken geleden met deze puzzel waren begonnen?” Daan weet het nog. We hebben de puzzel toen weer opgeruimd omdat hij maar onaangeroerd op tafel bleef liggen en Darcy wel érg graag in de doos wilde liggen. “Ik denk dat ik een foutje heb gemaakt, hihi. Ik heb de randjes bij het opruimen apart gehouden, die liggen nog thuis in een andere doos.”

Heb ik dus mooi alleen een puzzel met ‘ingewanden’ mee op vakantie genomen, whahaha. Ik overweeg even om hem alsnog te maken, maar… nee, dit gaat me wel te ver ;).

In Valkenburg shoppen we op dinsdag een leuke nieuwe puzzel, voor de kenners: “Food Truck Festival”, 1500 stukjes. Ook heb ik op Vinted nog een paar leuke tweedehandsjes besteld, die komen volgende week aan. Je begrijpt dat ik stiekem dus best wel zin heb in mijn verlof: nog twee maanden!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    24 februari 2022 / 8:49 am

    Ingewandpuzzelen, hi hi😀. Het toch maar houden bij rand-èn ingewand is haalbaarder lijkt me. Wat zijn jullie snelpuzzelleggers zeg! Zou zelf 6 weken of langer doen over een puzzel van 1000 stukjes. Voorjaarsvakantiepuzzel ze sjoen voort, knoevel van je opa en opa❤️🎶❤️

  2. Gerdiemar
    24 februari 2022 / 8:50 am

    Opa en oma bedoel ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge