Zin in koffie?

Het is weekend en we zijn onderweg naar vrienden die nét over de grens in België wonen. We hebben allemaal een zelftest gedaan, voelt toch wel fijn zo in deze tijd!

“Er is daar een McDonalds, heb je zin in koffie? Hebben we ook meteen een plaspauze” Thomas weet dat ik de cappuccino daar erg kan waarderen. “Goed plan!” Wanneer we er bijna zijn, zien we dat hij dícht is. Noo! Ik heb nog nooit een gesloten McDonalds gezien. (’s Nachts kom ik er niet zo vaak). Er zit een La Place naast, dus we besluiten om daar de koffie te halen.

Wanneer ik mijn dekseltje eraf haal, word ik flink teleurgesteld door wat ik zie. Er is absoluut geen melkschuim, het lijkt alsof er alleen een klein scheutje melk doorheen is gegaan. We rijden weer verder richting België en zien na hooguit 5 minuten al de volgende McDonalds naast de snelweg staan. Top. We rijden toch maar gewoon verder, zó belangrijk is het niet, haha.

“Goedemorgen luisteraars van 538, vandaag besteden wij extra aandacht aan het Ronald McDonaldhuis!” HAHA, hoe toevallig. Super goed dat er aandacht aan wordt besteed, wat mij betreft kan dat niet vaak genoeg! De timing is perfect, want nog voordat we het volgende liedje horen, rijden we ALWEER langs een McDonalds. Dus, zin in iets van de Mac? Op de A2 moet je zijn. Maar check eerst of ze open zijn ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    22 december 2021 / 8:44 am

    Een dag waarin de gele M de hoofdrol kreeg, zonder dat de M jullie wist te behagen. Treurig… Hoe essentieel de Mcappuccino ook voor jou is, alle M’s zullen nu in lockdown zijn😬😷🤐.
    Treurig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge