Digicat

Ondanks dat we Netflix en Videoland hebben, staan niet alle films die we willen kijken daarop. Tegen het einde van het jaar houden we altijd een Harry Potter marathon, verspreid over meerdere weken. (Heet het dan nog steeds een marathon?)

Via mijn laptop kijken we de film op de tv. Mijn laptop is met een HDMI kabel verbonden en staat op de grond, omdat hij niet op het tvmeubel past. Op zich allemaal prima, het werkt!

Een nadeel van deze situatie is dat Rover op de een of andere manier een fetish ontwikkeld heeft voor elektronica en zojuist op mijn toetsenbord is gaan liggen. Op het escape knopje, wel te verstaan. 

Ik til Rover van mijn laptop, druk weer op play en we kijken weer verder. Rover komt al vrij snel daarna weer aangelopen en gaat opnieuw liggen. 

Vraag me niet hoe, maar het is hem binnen een paar seconden gelukt om de afspeelsnelheid te veranderen naar “zeer traag”. HAHA. Op deze manier zou de marathon wel maanden duren. Het lukt me overigens zéker niet om de afspeelsnelheid binnen een paar seconden weer terug te zetten. Bijna had ik de neiging om Rover er weer op te zetten, maar uiteindelijk vond ik toch al zelf het knopje. Grappenmaker.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Marretje
    13 november 2019 / 8:14 am

    Rover toetsenbordverslaafd! Bestaan er verslavingsklinieken voor katten?
    Misschien kunnen jullie hem een eigen laptop geven….
    Woeste foto hierboven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge