Pillow perikelen ;)

Jaa, afgelopen weekend zijn Daan en ik weer eens in de Ikea geweest. We wilden natuurlijk vast kijken voor een paar dingetjes voor de babykamer, maar we hadden zelf ook wat dingen nodig. Zo ben ik al een paar maanden niet meer tevreden met mijn hoofdkussen. Inmiddels lig ik al weken op 2 opgestapelde kussens, omdat ik ‘s nachts vaak wakker word op de platte kussens die wij blijkbaar hebben, haha. Op zoek naar een donzig kussen!

Op mijn verjaardag in november heb ik in Ikea een fijn hoofdkussen gevonden: een hoge voor zijslapers. Helaas was deze toen niet op voorraad, vandaag gelukkig wel! Ik wist dat dit een wat duurder kussen was en zo kon ik hem makkelijk weer terugvinden.

Bij de kussenafdeling aangekomen, wilde ik dit natuurlijk wel nog even testen. Ik pakte het kussen uit het schap, rolde een stukje papier van de rol en kon zo hygiënisch op een bed ploffen om het kussen te proberen.

“En?!” Daan kijkt me verwachtingsvol aan. Breed lachend steek ik mijn duim op. “Heerlijk!” Op het moment dat ik overeind kom, valt mijn oog op het label. “Oh, huh? Dit is één van de goedkoopste…” Blijkbaar heb ik hier een placebo-effectje te pakken, hihi. Faal. Gelukkig kan ik daarna mijn gewenste kussen toch vinden en ligt deze nóg lekkerder.

Op naar fijne nachten! 🙂

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 februari 2022 / 8:36 am

    Een pillowherkenbaar probleem, plat, minder plat, twee op elkaar, toch maar niet… uit jouw verhaal begrijp ik dat Ikea garant staat voor nek-en hoofdpijnloos wakker worden door het donzigt duurste kussen te kopen…. wat zul je nu hmmmm paradijselijk slapen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge