Weekendje Texel! (Vriendinnenweekend deel 1)

Vorige week zijn Laura en ik 29 geworden, maar een vriendin van ons is nu alweer 30! Goede reden voor een feestelijk weekend. Begin oktober zijn we naar Ameland geweest ter ere van de 30e verjaardag van een vriendin, nu gaan we naar Texel!

“Wij gaan nu weg!” We hebben contact via de app en spreken af dat we elkaar in Den Helder zien. Wanneer Laura en ik al even onderweg zijn, stuurt een vriendin een appje dat ze in slaap is gevallen en net te laat wakker werd. O nee! We hebben best wat speling en volgens haar navigatie moet ze nog nét “onze” boot van 17:30 halen. Ze deelt haar live locatie. 

We hebben besloten om met één auto over te gaan zodat we op het eiland makkelijker onze gang kunnen gaan. Past prima, met z’n zessen in de auto, haha. Wij staan met z’n vijven al in de autorij terwijl we onze vriendin steeds dichterbij zien komen via haar locatie. Gelukkig is het haar gelukt! Anders ook geen ramp, maar dan was de boot pas een uur later weer gegaan.

Wanneer we op Texel zijn aangekomen, besluiten we om pizza’s af te halen. We bestellen er 6 en gaan vervolgens eerst naar ons vakantiepark. De weg naar onze bungalow lijkt afgesloten te zijn met een lintje (er staan enorme bungalows midden op de weg naar onze “straat”), waardoor we heel wat extra meters hebben gemaakt op dat park. Gelukkig kan Laura heel goed rijden en vindt ze het geen probleem om steeds weer om te keren in het zoveelste doodlopende stuk, haha. We rijden weer terug naar het beginpunt en zien dan dat we wel degelijk langs het lintje kunnen. Top.

Drie van ons gaan de pizza’s halen, terwijl de andere drie het huisje versieren met slingers, kerstlampjes en kaarsjes. De jarige job krijgt die avond een fotoboek, die we met veel plezier doorbladeren en herinneringen ophalen. We hebben al zo veel gedaan in al die jaren!

Rond half 11 gaan we de bedden maar eens verdelen en opmaken. Laura en ik hebben mazzel, we hoeven alweer niet in een stapelbed en krijgen samen de “masterbedroom”, haha. Volgend weekendje weer zo verdelen meiden? ;-).  Rond half 12 is het stil in ons huisje en gaan we lekker slapen.

Wordt vervolgd!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    22 november 2021 / 8:29 am

    Dolle dartele dames dwalend door doolhof bungalowpark? Met z’n 4jes de masterbedroom, bofkontjes, alweer!
    Jullie léven het leven, jullie vieren het leven, jullie vieren elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge