Wat is dat toch met die watermolens? – Dag 6 vakantie Duitsland 2022

Om op te eten, toch?!

Zaterdag 8 oktober

We zijn al vergevorderd in de vakantie en we hebben vandaag zin om nog één wandeling te maken. Omdat we de vorige twee wandelingen best wel hebben gefreestyled rondom ons huis, besluiten we om een wandelparkeerplaats met routes te zoeken. Daan zoekt online en vindt er al gauw eentje in de buurt. “Hier gaan we heen, ziet er lekker groen uit!”

Ondanks dat het zaterdag is, is het uitgestorven bij de parkeerplaats. (Het is sowieso op één hand te tellen hoeveel mensen we ‘in het wild’ zijn tegengekomen, behalve bij de supermarkt hihi). Ik staar naar de bordjes bij de wandeling, deze zien er aardig overwoekerd uit. Hmmm, interessant. Van de week hadden we al een creepy wandeling, wat gaat dit betekenen? 😉

Om de hoek bij dit bord zien we een paar mogelijke routes. Op één van de bomen zien we een dienblad geplakt, lol. Daarna lezen we het bordje eronder. Ieeeeh, deze gaat naar de Church of Fear (de wandeling van afgelopen week). Andere kant op!! 😉

We zien een route naar een andere watermolen (yes, herkansing!) en we besluiten die kant op te gaan.

Het begint een beetje te miezeren, maar al snel lopen we het bos in en zijn we zo beschut. Aukje hangt heerlijk bij papa in de draagzak en slaapt bijna de hele route!

We zijn onderweg een paar keer van tactiek veranderd, in deze omgeving zijn de wandelbordjes zó onduidelijk! Uiteindelijk vinden we blauwe bordjes met pijltjes die naar de watermolen zouden moeten leiden. Top!

Nadat we een heel stuk gewandeld hebben, zien we ineens dat de bordjes weer terugwijzen. HUH?! Ik snap er helemaal niks van en ben meteen helemaal klaar met die watermolens whahaha.

Van de vorige wandelingen weten we dat Aukje wakker wordt wanneer we gaan zitten, dus we besluiten onze broodjes met zalm lopend op te eten. Daan vindt een iets andere route terug. Na een tijdje staren we naar een pad.

“Dit is een pad? – Ja, dit is het pad. – Oké, doen? – Ja, let’s go.” Het pad is helemaal overwoekerd met bladeren en lijkt echt tot nergens heen te leiden, maar na wat geklauter komen we toch uit bij onze auto.

We lopen langs een bordje dat richting de parkeerplaats wijst, ik vind het zéér Efteling. Ik vergelijk mijn outfit met die van de dame op het bordje, wat vinden jullie? 😉 :

De beruchte herenschoenen in maat 44, hihi

Na de wandeling rijden we langs de Rewe (een wat grotere supermarktketen hier) en halen we ingrediënten voor roti. De verdere middag en avond relaxen we in het huisje met Aukje.

‘s Avonds spelen we Ligretto en eet ik cookie dough ijs, nomnomnom. Vakantieee!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    18 oktober 2022 / 7:19 am

    Je schoenen passen uitstekend bij je broek, oranje boven en ook al brachten ze je niet naar een watermolen, ze lieten je heerlijk struinen in het wild. De momommomhappen ijs waren dik verdiend toch? Ik zit hier ook te momomommen: wat een pracht van een Aukjefoto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge