Wat een weekend! (Verrassingsweekend deel 3)

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221125_171040-1-1440x1080.jpg

Vervolg vrijdag 25 november

We staan voor de lift in het Efteling Hotel: we zitten op de bovenste verdieping in een torentje (zie foto van deel 1, haha). Daan heeft flink uitgepakt, het is een megagrote suite! Om even een beeld te geven: dit was ons bed, hahaha:

Verder hadden we nog een megagroot bubbelbad, een bank, een minibar en een dubbele regendouche. De champagne stond klaar… ik wist niet waar ik kijken moest! Zo verwend!

Na een glaasje champagne gaan we het park weer in (je bent er immers zo!) We gaan nog in Carnaval Festival en de Fata Morgana. We hebben de meeste attracties nu bijna allemaal wel gehad. (Helaas zijn de Droomvlucht en Joris en de Draak gesloten i.v.m. onderhoud). ‘s Avonds bekijken we de fonteinshow Aquanura (in samenwerking met Guus Meeuwis) en kondigt Daan aan dat we zo n贸g iets leuks gaan doen.

We lopen erheen en… tadaaaa:

We gaan naar de show “Caro” in het Efteling theater. De show is leuk voor jong en oud. Letterlijk, want naast ons zat een opa met zijn kleinzoon. Hij vertelde in geuren en kleuren dat hij in de buurt woont en al tientallen jaren een Efteling abonnement heeft. (Grrmppff). Blijkbaar heeft hij deze theatershow ook al tientallen keren gezien: elke keer neemt hij weer een ander kleinkind mee. “Zo lekker om in de buurt te wonen, blablabla.” Jajaja, heel leuk voor jullie. 馃槈

Na de show (echt heel leuk!!) eten we nog in het restaurant van het hotel. We zijn bijna de enige met een tweepersoonstafel hahaha. Logisch wel: de meeste mensen gaan toch met hun gezin/familie!

Na het diner gaan we nog in het bubbelbad en slapen we vervolgens heerlijk in het bed. Heel gek (maar stiekem ook wel lekker) om er nu ‘s nachts niet uit te hoeven voor de nachtvoeding van Aukje. Welterusten!

Wordt vervolgd! (Morgen ipv foto van de week)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 december 2022 / 8:26 am

    Je zult je helemaal Prinses Laura gevoeld hebben, straalverwend door haar droomprins en op handen gedragen….een onovertrefbaar verjaardagscadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge