Wát een overwinning ;-)

Buiten het feit dat ik wandelen sowieso heerlijk vind om te doen, vind ik het ook altijd leuk om mijn stappen bij te houden met mijn fitbit. En dat doe ik helemaal niet neurotisch hoor, maar soms ga ik dan toch net even een extra rondje.

De fitbit zit om mijn linkerpols en soms zorgt dat ook voor grappige situaties. “Goedemorgen! Ik heb al 20 stappen gezet.” En dan lig ik nog in bed en heb ik nog geen stap gezet, haha. Inderdaad, als ik met mijn arm beweeg, registreert hij dat ook als een stap.

Na 10.000 stappen gaat de fitbit altijd trillen dat ik  mijn dagelijkse doel bereikt heb. Het lukt me bijna iedere dag! Maar ook deze overwinning gaat soms af op rare momenten.

Zo zat ik laatst op de bank met mijn benen languit, onder een dekentje, Dirk op schoot. Op het salontafeltje stond een kopje thee die ik nét kon pakken met mijn linkerarm. Je raadt het al: vuurwerk op mijn horloge, 10.000 stappen! Het blijft een grappig moment, haha.

Mijn telefoon houdt trouwens ook automatisch de stappen bij en ook daarop lukt het vaak om de 10.000 stappen te halen. En anders maar lekker niet ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    10 maart 2021 / 8:30 am

    Fitbitje is dus een grote pleaser, wil je graag tot de tienduizend brengen, wat een lieverd!
    Misschien kun je ‘m een keertje om je enkel doen ter variatie. Dan lekker zitten, benen kruisen en hoppa, weer een stap erbij! 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣❗❗❗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge