Wat aten we deze week? #6

Bij het typen van de ‘#6’ realiseer ik me echt hoe snel de dagen voorbij vliegen. Geen probleem hoor, kom maar op met die meivakantie! Ik kan echt niet wachten, zeker niet met dat zonnetje die steeds vaker tevoorschijn komt. Ik hoop dat je er afgelopen zondag net zo van hebt genoten als ik! In ons huisje hebben we nog niet echt goede tuinmeubels om lekker buiten te zitten, dus dat wordt ons volgende projectje. We hebben wel twee stoelen en een minitafeltje (die van ellende uit elkaar valt), maar ik zou toch liever stoelen willen hebben die een beetje naar achter kunnen kantelen. Dan kunnen we binnen de kortste keren ook lekker buiten eten zonder dat het al te veel op kamperen lijkt. De afgelopen week aten we nog gewoon binnen. Wat hebben we gegeten?

Maandag – Gebakken aardappeltjes, snijbonen en karbonade.

Dinsdag – Plaattaart: bladerdeeg met tomatenpuree, champignons, ui, salami, tomaten, mozzarella en basilicum

Woensdag – Broccoli, zalm, noodles, sojasaus, sesamzaadjes en citroensap. (We hadden nog noodles over en dit gerecht bevalt gewoon heel goed! Klik hier voor het recept).

Donderdag – We gingen spontaan uit eten. Sushi!

Vrijdag – Broccoli, gerookte zalm, pasta, citroensap, crème fraiche en ui. Veel dezelfde ingrediënten als op de woensdag, maar dan nu met gerookte zalm en crème fraiche. Het smaakt toch wel heel anders. Heerlijk!

Zaterdag – Zelfgemaakte tomatensoep, rodekool stamppot met gehakt, pecannoten, walnoten, aardappel en appel. Deze stamppot had mijn oma gekookt, heerlijk! Ik ben blij dat ik het recept van haar heb gekregen :).

Zondag – Coq au vin met salade en een bladerdeegtoetje met daarin een bounty. De coq au vin was gemaakt door hele lieve kennissen. Er is nog heel veel over, dus daar gaan we nog een keer van genieten deze week.

Oh wauw, ik heb weer zo lekker gegeten deze week!

Ik wens je een hele fijne maandag!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge