Jeetje, wat vliegen de dagen voorbij. Natuurlijk ging het dit weekend extra snel, met dat uurtje dat even doorgespoeld werd. Heerlijk hoor, die avonden waarop het lekker lang licht blijft! Deze week ben ik één keer uit eten geweest, op zondagavond. Op woensdag zou ik ook gaan eten met vrienden, maar dat ging uiteindelijk niet door. Een redelijk gemiddelde week dus, als ik dat vergelijk met de afgelopen weken. Voorlopig is het nu trouwens wel weer even klaar met de etentjes ;-). Maar goed, wat aten we deze week?
Maandag – pasta barbapapa
Dinsdag – truffelrisotto zonder kip!
Woensdag – ovenschotel met aubergine, paprika, ui, champignons, tomaten en kip
Donderdag – knödel (dit komt uit Duitsland), snijbonen en lamsvlees
Vrijdag – zelfgemaakte paprikasoep en yoghurtbroodjes
Zaterdag – bulgur met rozijnen, cranberries, kruiden, aubergine en Griekse yoghurt
Zondag – in het restaurant kregen we een verzameling van hapjes, waaronder geitenkaaspasteitjes, kaasfondue, tomatensoep, kreeftensoep, paling, carpaccio, viskroketjes, salami, zalm en garnalen. Heerlijk! Als dessert had ik een rocky road cake.
Een aantal gerechten komen regelmatig langs bij ons, zoals zelfgemaakte soep met yoghurtbroodjes. Ik vind het heel leuk om deze overzichten terug te kijken, dat geeft ook weer inspiratie voor nieuwe dagen. Ik hoop dat ik je hier ook mee kan inspireren :).