Zeven dagen verder, zeven ‘nieuwe’ gerechten deze week! Vorige week schreef ik dat Nederlanders gemiddeld maar zeven verschillende menu’s op tafel zetten. Ik kan dus met trots mededelen dat ik wat dat betreft geen gemiddelde Nederlander ben. Wat aten we deze week?
Maandag – Caprese ovenschotel met rijst
Dinsdag – Truffelrisotto
Woensdag – Boerenkool stamppot
Donderdag – Gebakken tartaar, sperziebonen en gekookte aardappels
Vrijdag – Volkoren spaghetti met aubergine, tomatensaus, rode wijn azijn en bascilicum
Zaterdag – Kip piri-piri met couscous
Zondag – Gebakken tartaar (die hadden we nog over van donderdag) op yoghurtbroodjes, een soort van hamburger dus.
Op zondag waren we op de verjaardag van m’n schoonvader, dus we hadden overdag al lekker veel gesnaaid. We hadden daarom nu gewoon wat kleins klaargemaakt. Prima zondagsmaal ;-). De gerechten van dinsdag en zaterdag zijn m’n favorieten deze week!