Wat aten we deze week? #2

Zeven dagen verder, zeven ‘nieuwe’ gerechten deze week! Vorige week schreef ik dat Nederlanders gemiddeld maar zeven verschillende menu’s op tafel zetten. Ik kan dus met trots mededelen dat ik wat dat betreft geen gemiddelde Nederlander ben. Wat aten we deze week?

Maandag – Caprese ovenschotel met rijst

Dinsdag – Truffelrisotto

Woensdag – Boerenkool stamppot

Donderdag – Gebakken tartaar, sperziebonen en gekookte aardappels

Vrijdag – Volkoren spaghetti met aubergine, tomatensaus, rode wijn azijn en bascilicum

Zaterdag – Kip piri-piri met couscous

Zondag – Gebakken tartaar (die hadden we nog over van donderdag) op yoghurtbroodjes, een soort van hamburger dus.

Op zondag waren we op de verjaardag van m’n schoonvader, dus we hadden overdag al lekker veel gesnaaid. We hadden daarom nu gewoon wat kleins klaargemaakt. Prima zondagsmaal ;-). De gerechten van dinsdag en zaterdag zijn m’n favorieten deze week!

Volg:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge