Wat aten we deze week #15

Deze week at ik op dinsdag, donderdag en zondag thuis, toch al één keertje vaker dan vorige week. Daarvan aten we twee keer een recept uit een kookboek! Het stellen van doelen helpt dus zeker weten, de kookboeken staan veel minder te verstoffen in de kast :).

Maandag – berenhap, gebakken aardappeltjes en salade.

Dinsdag – lasagne van aubergine en courgette met geitenkaas, ricotta en tomatensaus. Dit was een recept uit een kookboek! Lekker, maar niet voor herhaling vatbaar. Het is best een prijzig gerecht (geitenkaas, ricotta, pistachenoten, walnoten) en smaakt toch net iets te kazig. Zelfs voor een geitenkaas addict.

Woensdag – Tomatensoep, een broodje met roomboter, salade, een mandarijn en tiramisu. Bij de Ikea!

Donderdag – Kip krokant schnitzel, broccoli en gekookte aardappels.

Vrijdag – Broccoli, pasta, worstjes en salade. We aten gezellig bij mijn ouders :).

Zaterdag – Stokbroodjes met tapenade, zalm, asperges, frietjes, schnitzel en bruidstaart. Bij de bruiloft!

Zondag – Noodles met kip, paprika, tuinbonen en kokosmelk. Dit was een gerecht uit het kookboek Lekker en simpel. Het kookboek doet zijn naam zeker eer aan!

Kook jij vaak uit kookboeken?

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    5 juni 2017 / 8:26 am

    Op de donderdagen, wanneer jouw vader bij ons eet, maak ik een gerecht uit een van de supermarkttijschriften, waar vaak lekkere recepten in staan, die ik—als ze ècht voor hethaling vatbaar zijn— uitknip. Heb inmiddels een heel stapeltje ‘voor herhaling vatbaar’.
    En natuurlijk vorm ook jij momenteel mijn ‘kookboek’👍😏👍

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge