Wat aten we deze week? #12

Al mijn twaalfde weekoverzicht, dat betekent dat ik al 84 dagen bijhoud wat ik elke avond eet. Kanonne.

Afgelopen week schreef ik over vakantieherinneringen die je bij bepaalde gerechten kunt hebben. Leuk weetje: mijn oma reageerde dat ze tijdens een vakantie had geleerd wat ze absoluut niet meer wil eten: knödel. Die reactie las ik op vrijdagochtend. Ik had die donderdagavond knödel gegeten. Grappig dat smaken zo kunnen verschillen!

Daarom ben ik eigenlijk ook wel benieuwd of jij wel eens walgt (lekker extreem, haha) van de gerechten die ik in mijn overzichten plaats. Let me know! Als je zelf lekkere recepten hebt, ben ik daar ook heel benieuwd naar! 🙂

Dit is wat ik de afgelopen week at.

Maandag – rode kool stamppot

Dinsdag – Ovenschotel met tomaat, mozzarella en pesto

Woensdag – Noodles met zalm, sperziebonen, soja saus, citroensap, sesamzaadjes en champignons

Donderdag – Knödel, witlof en een krokante kipschnitzel

Vrijdag – Vegetarische balletjes met pilaf bij de Ikea

Zaterdag – Barbecue

Zondag – couscous met avocado, paprika, tomaat en kip. Deze kwam uit het kookboek van gewoon wat een studentje ‘s avonds eet. Dit gerecht zie je op de foto staan. Was erg lekker!

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    15 mei 2017 / 8:32 am

    Hi hi, op dus die knödel na ziet jouw maaltijdweek er weer èrg lekker uit!
    Zo te lezen eet je net als ik geen lappen vlees en hou je het bij kip en o.a zalm, de licht verteerbare zaken.
    Een vriendin van me vindt dat ‘fruitig’ eten niet kan, terwijl ik dol ben op ‘sweet and sour’, op hartige maaltijden die ‘verlicht’ worden met stukjes fruit, hetzij geweld gedroogd fruit, hetzij vers.
    Thais eten: verrukkelijk! Vooral zoals gezegd dat sweet and sour…
    (Waar ik van walg is pindakaas, maar da’s geen maaltijd😖)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge