Waarom was dit ook alweer een goed idee?

Team Joggingbroek, dat zijn mijn vriend en ik regelmatig ‘s avonds. Heerlijk toch, lekker een filmpje of een serie kijken terwijl je in je kloffie op de bank zit! Ik ben zeer trouw aan mijn joggingbroek, ik geloof dat ik deze al zeker 10 jaar heb. Ik ga er dan ook nooit mee naar buiten, geen gezicht haha.

Vroeger, op de basisschool, deed je regelmatig oud Hollandse spelletjes. Touwtje trekken, spijkerpoepen, dat soort werk. Op een avond, nu ongeveer een half jaar geleden, leek het me leuk om zo’n spelletje thuis eens te proberen. Ik koos voor het spelletje ‘Siamese tweeling’, waarbij je samen in een veel te grote broek vast zit en zo snel mogelijk naar de overkant moet rennen. Mijn geliefde (inmiddels antieke) joggingbroek was de sjaak. Dus wij samen die broek in. Het lukte heel aardig, maar een klein verschilletje vergeleken met het originele spel was dat mijn joggingbroek níet veel te groot was. Met de nadruk op was.

Sinds die beruchte avond ga ik regelmatig door het leven met mijn geliefde joggingbroek-met-wasknijper.

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    22 juni 2017 / 8:34 am

    Moet een kostelijke aanblik gegeven hebben, jij en partner in wijde doch veuls te krappe joggingbroek stroffelend en struikelend door jullie kamer…mooi verhaal, mooi beeldend verteld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge