Waar rook is..

Gisteravond heb ik gezellig bij een vriendin gegeten. Een flatbreadpizza met ui, champignons, en mozzarella, lekkerr! Die ga ik onthouden voor de volgende keer.

Terwijl ik op de bank naar de persconferentie luister, wordt er ondertussen voor me gekookt in de keuken. Ideaal, haha. De flatbreads hoeven maar eventjes in de oven zodat de mozzarella er lekker overheen kan smelten. Wanneer de oven aangeeft dat ‘ie klaar is, komt er bij het openen van de oven heel veel stoom vrij. “Heh shit, een mozzarella stukje is flink gaan lekken.” Ondanks dat het wat vreemd ruikt in huis zien de pizza’s er top uit.

PIEPPIEPPIEPPIEP!! Een oorverdovend geluid komt uit de gang van het brandalarm. Jeetje, die overdrijft ook lekker. Nou ja, hij doet het in ieder geval goed! 

Het batterijtje zat er helaas ook erg goed in, want die kregen we pas na een minuut stuntelen los. 

Ik pleit voor oordopjes die aan een brandalarm bevestigd zitten, zodat je die eerst in kunt doen voordat je ermee gaat knoeien.

De pizza smaakte overigens heerlijk! 🙂

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 april 2021 / 7:00 am

    Een flatbreadwildwestpizza! De mozzarella leek alvast op de door Rutte aangekondigde versoepeling vooruit te lopen. Lekker lekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge