Vrolijkheid in de bouwmarkt

Samen met Thomas ben ik naar de bouwmarkt om wat te kopen voor onze verbouwde zolder. Wanneer we binnen zijn, komen we tot de conclusie dat het toch wel handig is om een karretje te pakken. Ik loop weer naar buiten en zie dan dat de karren tegenwoordig weer een muntje nodig hebben. Ik loop door naar onze auto om een muntje te halen. Naast onze auto stapt er een vrolijke oude meneer uit. Zijn autodeur raakt bijna de onze. Hij zwaait vrolijk: “geen krasje hoor!” Ik moet lachen en pak vervolgens m’n muntje.

In de winkel loop ik hem weer tegen het lijf. “Ben je daar weer?” Vraagt hij vrolijk. Ik loop door naar Thomas, die aan het wachten is op de zaagafdeling.

Na een paar minuten komt de meneer weer voorbij gelopen. “Als ik je nou nog een keer tegenkom dan moet ik trakteren hoor.” Heerlijk, ik kom graag meer van dit soort vrolijke mensen tegen ;-).

Drie keer raden wie er voor ons bij de kassa stond, hahaha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    25 oktober 2021 / 7:36 am

    Door de drie-keer-is-scheepsrecht-man werd je in ieder geval getracteerd op een gulle lach en wat wil een mens nog meer in verbouwings-en bouwmarkttijden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge