Vriendenweekendje deel 2

We stappen het huisje binnen en kijken onze ogen uit. Wat is het mooi en modern ingericht! Beneden hebben we een slaapkamer, een badkamer, een toilet, een ruime woonkamer en een keuken met eetgedeelte. Beneden zijn er grote, hoge ramen, waardoor het uitzicht over het Veluwemeer adembenemend mooi is. Boven zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer met toilet. Een tophuisje om lekker een weekend in te logeren!

We verdelen de kamers, richten een beetje in en gaan dan gezellig beneden zitten. Het is voor ons nog altijd een verrassing wat we gaan doen dit weekend: onze vriendin houdt het nog altijd verborgen voor ons. Wel geeft ze aan dat ze vanavond best een hint wil geven.

Nadat we met een borrel op het weekend geproost hebben, vertrekken de mannen naar de keuken. Top! Een klein uurtje later zetten ze een heerlijke risotto voor onze neus. Het is echt ontzettend gezellig en ik merk dat ik zo gelukkig word van een heerlijk kneuterig weekendje weg in een bungalow!

Nadat we een toetje gegeten hebben en alles in de vaatwasser (oh yeah) hebben gezet, besluiten we een rondje te gaan maken over het park. Het is rond achten en nog prachtig licht buiten. Vlak bij ons huisje ligt een soort aangelegd strandje, waar we heen lopen. Het strand wordt bewoond door een grote groep zwanen, mooi om te zien. Nadat we van het uitzicht hebben genoten, lopen we nog een rondje op het park. Er is nog een restaurant, een zwembad en een wat groter stuk strand. Het vakantiegevoel begint er aardig in te komen zo! Wanneer we over het strand teruglopen, krijgen we (op aanvraag) van onze vriendin te horen wat we gaan doen: “morgen gaan we naar het Dolfinarium!”

‘s Avonds proosten we op een gezellig weekend en spelen we het leuke spel “30 seconds”, waarbij je in 30 seconden zoveel mogelijk karakters van je kaartje moet beschrijven. We zijn mega fanatiek en hebben dikke lol. Rond 01:00 gaan we naar bed. Wat een heerlijke, chille eerste dag!

Tot morgen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge