Verlofklusjes van week 38!

Heerlijk, de kast weer opgeruimd. Een beetje rommelig/gezellig hoort er wel een beetje bij. Het trouwalbum steekt lekker wit af tussen de rest haha, maar die mag best even z’n plekje opeisen nu ;-).

Deze blog is op 23 mei geschreven. De blogs lopen dus niet synchroon met mijn zwangerschap. Inmiddels is Aukje ook geboren!

Al eerder op de blog kun je de verlofklusjes van de vorige weken terugvinden. In week 38 ben ik hier lekker mee doorgegaan. Ik deel ze met je!

Klusjes

 • Ik heb de ‘richel’ in de WC opgeruimd: er stonden wat decoratiespulletjes een beetje te verstoffen en ik werd er niet zo blij meer van. Daan heeft geurstokjes gekocht (goed bezig, schat) en ik heb de Efteling kalender neergezet. Leuk hoor!
 • We hebben een plumeau gekocht, yes! Eindelijk de hoge spinnenwebjes weghalen, hihi. Nesteldrang?
 • Daan heeft de laatste lampjes in de tuin opgehangen, het is nu echt weer zo gezellig! Klaar voor de zomeravonden :-).
 • Ik had een doos liggen met superveel foto’s, maar daar deed ik eigenlijk nooit wat mee. Ik kocht een foto-album bij Hema en heb alle foto’s heel laagdrempelig met washi-tape ingeplakt. Daardoor ging het supersnel en het ziet er nog vrolijk uit ook! Tipje hoor!
 • Ik ben ook doorgegaan met de ansichtkaarten: ook hierin heb ik een systeem ingebracht. (Haha, mijn hobby is echt ‘organizen’ als ik tijd over heb, love it). Zo heb ik de categorieën: uitnodigingen van vroeger (een paar leuke om te bewaren), kaartjes van mij en Daan, dierbare kaartjes, maar ook rouwkaarten etc. Alles heb ik gesorteerd en heeft een eigen plekje gekregen. Het gaat vrij ver, maar voelt heel erg opgeruimd haha. Veeeeel beter dan die losse dozen die ik had!
 • Daan is een uurtje bezig geweest in de voortuin en heeft het onkruid etc. weggehaald. Ziet er weer tiptop uit voor het kraambezoek hoor, hahaha.
 • Ik heb nog meer op Vinted gezet! Wel heb ik mijn status vast op afwezig gezet, zodat – mocht de bevalling beginnen – Daan niet alles voor mij hoeft in te pakken en weg te brengen, haha.
 • De kast in de woonkamer heb ik een kleine make-over gegeven: alle rommeltjes weg en alles weer netjes gesorteerd. (Zie foto bij de blog!)
 • Ook de kast in de babykamer heb ik wat beter ingedeeld met van die vakverdelers van Ikea. Heerlijke dingen zijn dat!
 • Via de app “Get sorted” (tip van een vriendin!) ben ik ook bezig om mijn foto’s op mijn telefoon te sorteren. Ik maak mapjes per maand, maar bijvoorbeeld ook het mapje ‘Zwanger’, ‘Marthe’, en ‘vrienden/familie’. Alle screenshots, downloads, ‘meuk’ via Whatsapp kun je allemaal heel makkelijk weggooien. Het is heel verslavend om te zien hoeveel foto’s je hebt opgeruimd. Aanrader!! Als je later een foto-album wilt maken, is het super makkelijk om dan de foto’s uit je mapjes te halen.

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  27 juni 2022 / 7:03 am

  Laura-organizer! Kan ik je misschien inhuren???
  (in ons huis zou je al opruimend en sorterend je grandioos kunnen uitleven!)
  Wat een bevrijding, jouw (jullie) huis en tuin dik voor mekaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge