Verlofklusjes van week 37!

Trouwalbum maken! Dit is één van mijn favoriete foto’s 🙂 Fotograaf Tom Hendriks!

Deze blog is op 18 mei geschreven. Op de dag dat de blog online komt, ben ik 41 weken zwanger, of al bevallen! Dat weet ik nu natuurlijk nog niet, hihi.

Al eerder deelde ik met je wat ik in week 34, week 35 en in week 36 voor verlofklusjes heb gedaan. Per week worden het in principe steeds minder verschillende dingetjes, maar het blijft leuk om dit bij te houden!

Klusjes

 • Ik heb deze week de diploma-uitreiking helemaal afgemaakt: filmpjes ingesproken en de powerpoint klaargezet voor een collega. Ik krijg nu van de ouders nog een foto van hun kind als ze geslaagd zijn, die plak ik er dan bij en dan is het af. Heerlijk!
 • Ik ben ook weer lekker bezig geweest in mijn kantoor. Ik heb de meeste dingen in ziplock zakjes zitten en nu ben ik begonnen met het sorteren van mijn ansichtkaarten! Ik heb heel veel kaarten van vroeger waar “gefeliciteerd met je Xe verjaardag, groetjes…..” in staat. Deze heb ik weggedaan. Ook Kerstkaarten met “We wensen jullie een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar” heb ik weggedaan. Ergens voelt dat lullig, maar je kunt nou eenmaal niet alles bewaren, haha!
 • Ik heb eindelijk een trouwalbum gemaakt!! HEERLIJK, dit is zo’n klusje dat ik altijd voor me uit heb geschoven. Terwijl het vet leuk was om te doen!
 • Onze nieuwe stoel is binnengekomen (zie deze blog) en we hebben het interieur weer wat gezelliger gemaakt. Ook heb ik nog wat leuke dingetjes bij de kringloop gehaald. Het huis decoreren blijft nog altijd een hobby!
 • Ik heb heel veel spullen op Vinted gezet. Boeken, decoratiespulletjes, schoenen. Lekker om weg te werken! Zodra de bevalling begint, zet ik mijn account op afwezig en pak ik dat later wel weer op. Er staat nu een doos in mijn werkkamer waarin ik alles wat wegkan bewaar. Heerlijk verslavend om deze doos zo vol mogelijk te krijgen ;).
 • Daan heeft ons schuurtje geschilderd. Dat was nodig, haha!
Hier is Daan bezig met de deuren, de linkerdeur en de ‘kozijnen’ zijn net gedaan. Knapt weer goed op!
Volg:
Share:

1 Reactie

 1. omarij
  7 juni 2022 / 7:31 am

  Nijver bijtje Laura, nijvere bij Daan, jullie home is jullie paleisje, de inhoud van dat paleisje pico bello!
  Ga je de diploma-uitreiking bijwonen of?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge