Verlofklusjes van week 36!

Deze blog is op 12 mei geschreven. Op de dag dat de blog online komt, ben ik 39 weken zwanger (of bevallen natuurlijk, dat weet ik nu nog niet haha.) De blogs lopen dus qua weken niet gelijk met mijn zwangerschap 😉

In week 34 en in week 35 heb ik bijgehouden welke verlofklusjes we hebben gedaan. In week 36 wordt het to do lijstje natuurlijk steeds kleiner, maar we zijn vrolijk verder gegaan met klusjes!

Deze klusjes hebben we gedaan:

 • Ik heb me vooral heel erg bezig gehouden met de diploma-uitreiking voorbereiden voor mijn mentorklas. De verwachting is dat ik er niet bij kan zijn, dus ik heb voor iedereen video’s opgenomen, oude foto’s verzameld en er iets leuks van gemaakt. Best wel werkgerelateerd dus, maar zeer leuk om te doen! Ik zou er ook erg spijt van krijgen als ik dit helemaal niet zou hebben opgepakt. Ik deed elke dag een beetje en was net niet klaar in deze week.
 • Deze week heb ik de wasbare luiers gewassen en in de commode ingeruimd. We beginnen met wegwerp, maar ik hoop dat we snel gaan overstappen naar wasbare luiers! (Ik kan het me trouwens heel goed voorstellen als je hier geen goed beeld van hebt, daar zullen we later nog wel over bloggen). Dorinde is nu in elk geval al een tijd bezig voor Marthe en het bevalt heel goed!
 • Deze week heb ik een nieuwe ‘verslaving’ ontdekt: zip-lock zakjes van Ikea gebruiken voor het organiseren. Ik ben in mijn werkkamer begonnen met opruimen en ik heb zóveel dingen in aparte zip-lock zakjes gedaan. Denk aan: enveloppen, plakbandrolletjes, plastic hoesjes, pennen, stiften, kleurpotloden, ansichtkaarten, gekleurd papier etc. Maar ook: pleisters, losse paracetamolstrips en douchegel mini’s. Het gaat zo ver dat ik oprecht blij zou zijn met zip-lock zakjes als kraamcadeau, hahahaha. Ben benieuwd of dit een fase is. 😉
 • Het bed op klossen gezet! Daan heeft een vriend gevraagd om even te helpen en we slapen nu op 88 cm hoogte. Gelukkig heb ik lange benen en kan ik me makkelijk uit bed laten glijden als ik weer eens 30 keer naar de WC moet ‘s nachts. We zijn ook na járen van kant gewisseld, zodat de baby straks aan mijn kant (weg van het raam) slaapt.
 • Plantjes in de achtertuin geplant! Mam kwam laatst spontaan met wat plantjes aanzetten en dat heeft bij ons weer wat aangewakkerd! Op de foto bij de blog kun je een deel van het resultaat zien.
 • Weet je nog dat wij Efteling lampjes in de tuin hebben hangen? Op een gegeven moment deden nog maar 2 van de 6 lampjes het. Ik heb de klantenservice het probleem uitgelegd en ik kreeg een waardebon om nieuwe te bestellen. Zo’n goede service! Daan heeft ze weer opgehangen.
 • We zijn een klein beetje begonnen met extra eten invriezen voor de kraamweek.
Lantaarnverhaal
Dit was twee jaar geleden toen ze net hingen, één lampje deed het niet en toen kregen we ook al een nieuwe opgestuurd. Super goede service! (En slechte lampjes, maarja… ze zijn zo leuk haha)
Volg:
Share:

1 Reactie

 1. omarij
  24 mei 2022 / 6:49 am

  Wat zijn jullie meer dan voorbereid op baby’s komst! Huis en tuin geheel gereed in afwachting!
  Ook voor je examenleerlingen enorm je voorbereidingsbest gedaan, eigenlijk ben je een grandioos ‘ziplockzakje’ (haha), want je bent immers een super-organizer?
  Kom nu maar gauw baby…. kanniewachte😊💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge