Verlofklusjes van de laatste weken!

In mijn verlof heb ik vooruit gewerkt met het schrijven van blogs. Inmiddels is Aukje er al lang! 🙂

Al vanaf het begin van mijn verlof, houd ik per week een lijstje bij met de verlofklusjes die ik heb gedaan. Ik ben absoluut geen type om op de bank te hangen als het even niet hoeft, dus ik heb heeeeerlijk in mijn huis gerommeld. Mijn ideale verlof! In de laatste weken moest ik wel echt nog zoeken naar klusjes, hihi.

 • In de babykamer hebben we (bedankt voor de goede tip, Son!) een ander peertje in de lamp gehangen. Ik stoorde me heel erg aan het licht en ik wilde niet dat de baby in de lamp kon kijken. We hebben nu een peertje met een zilveren onderkant erin hangen, top!
 • Ik kreeg ineens ‘stress’ (haha, echt niet hoor) dat we nog geen wasmandje hadden voor de baby. Ook vond ik het niet zo handig dat de luieremmer op de grond staat. We hebben een bijzettafeltje besteld met een open onderkant, waar nu ook een heel schattige wasmand onder past. Perfect!
 • Ik vond nog een rommelige keukenlade. Deze is nu helemaal gesorteerd, uiteraard met ziplock zakjes. Yes!
 • Ik was nooit zo tevreden met ons kastje in de keuken. Daan keek met me mee en zei: “dat komt waarschijnlijk door dat witte mandje. Deze steekt nogal af bij de rest.” OMG, dat is het! Er staan nu donkerdere mandjes in en het resultaat mag er zijn, vind je niet? 😉
 • In week 38 gaf ik al aan dat ik bezig was met foto’s sorteren, dit klusje heb ik helemaal afgemaakt! Allemaal mapjes in mijn telefoon gezet en heeeeel veel oude ‘rommeltjes’ weggegooid. Voelt erg clean!
 • Daan heeft zijn shirts uitgezocht en ik heb vast foto’s gemaakt voor op Vinted. Ik sta voorlopig op ‘afwezig’, maar het is klaar voor de verkoop!
 • In week 38 zag je dat ik de kast in de woonkamer had opgeruimd. In de lades ben ik nu ook lekker bezig geweest.
 • Veel schoongemaakt! Inclusief andere klusjes: het koffiezetapparaat is weer ontkalkt en alle stofjes rondom de wasmachine (al heel lang een doorn in mijn oog) zijn weg.
 • De koelkast leeggeruimd en twijfelachtige potjes weggedaan.
 • De theedoos gesorteerd, hahaha.
 • De zolder is ook helemaal opgeruimd. (Wel op een zolder-manier hoor: dingen in bakken, dingen achter schotten…) Maar: ik durf nu te zeggen dat ik van alles in huis weet waar het ligt, wat fijn!!
 • Ik heb volgens mij nog iets gedaan, maar ik ben nu wel echt zoveel vergeetachtiger aan het worden, haha. (Terugkomend op het vorige puntje: ik hoop dan ook dat ik straks nog steeds weet waar alles ligt, hihi).

Ontspanning

Uiteraard heb ik naast deze klusjes ook nog wel ontspanning gezocht hoor! We keken een paar films (o.a. Forrest Gump en Interstellar) en ik ben lekker aan het puzzelen. Ook heb ik van vriendin Maaike een Diamond Painting project gekregen. Leuk, dat kende ik nog helemaal niet! Net zo satisfying als borduren, vind ik!

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  22 juni 2022 / 7:00 am

  Bij deze blog past het woord STRUCTUUR!
  Kind kind, wat heb je structuur aangebracht in je huis, in je hoofd! Is net zoiets als dat ONTSPULLEN wat die Japanse dame zo aanraadt. Jouw spulletjes zullen hebben genoten en nog steeds aan het genieten zijn van je verlof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge