Verjaardagsblog: terugblik/vooruitblik van de voornemens! + aankondiging :-)

Afgelopen weekend zijn wij 29 jaar geworden (oja, note to self: nog even de blogbeschrijving aanpassen!). Zoals elk jaar vind ik het leuk om een terugblik/vooruitblik te doen van de voornemens van vorig jaar en die van mijn volgende jaar!

Even terugblikken… dit waren mijn voornemens van afgelopen jaar:

– Klaar met corona! Kunnen we alweer normaal naar een restaurant, een feestje, een museum, een bruiloft?!

Eh tja… ik word zelf helemaal moe van alle coronagesprekken, dus ik houd het kort: er zijn dingen mogelijk, maar inmiddels is het weer de vraag hoe lang dit nog zo blijft. Alle bovenstaande dingen zijn in elk geval wel gelukt in het afgelopen jaar.

Zonder gekke maatregelen naar de bruiloften van een paar van mijn lieve vrienden (waaronder die van Dor en Thomas!) gaan. Nu is alles nog onzeker, zal het lukken?

Zonder maatregelen… dat is niet gelukt. Maar we hebben weer bruiloften gevierd (in de afgelopen 4 maanden had ik er 4!) en dat waren fantastische feesten, ondanks aanpassingen. Leve de liefde!

– Een verbouwing? Liggen er plannen? We zouden graag een aanbouw willen aan de achterkant om een woonkeuken te creëren. Staat dit plan nog in de kinderschoenen of zit ik deze blog aan de nieuwe keukentafel te typen? Het lijkt me erg onwerkelijk, maar dromen mag ;).

Nou ik zit heerlijk hoor aan die keukentafel, hahaha! Zo bizar dat dit vorig jaar blijkbaar nog niet eens rond was! We hebben een erker, uitbouw aan de achterkant, nieuwe keuken, en suite deuren, een nieuwe voordeur…. het is fantastisch geworden!

– Misschien nog geen verbouwing, maar dan in elk geval wel trapleuningen?!

HAHA, wel een verbouwing, maar nog steeds geen trapleuningen. Jemig.

– Dit jaar ben ik lid geworden van Puzzelbrein. Op onze huwelijksreis, hahaha. Heb ik inmiddels al een prijs gewonnen? Ik ben benieuwd ;). Daar speel ik het overigens niet voor, hoor.

Jajajaja, ik heb een boek gewonnen!

– Speel ik nog steeds Hay Day? Hahaha. Zit ik al in level 100? Ik zit nu in 60 ;). Ben erg benieuwd naar dit antwoord, haha.

Haha, helaas, ik ben hier rond de zomer mee gestopt. Ik ben gestrand in level 74.

– Via een vriendin doe ik mee aan een boekenchallenge (een soort kettingbrief) waarbij je één favoriet boek opstuurt en er tenminste één ontvangt. Heb ik inmiddels ook al een boek ontvangen, of is het spoor opgehouden? (Benieuwd hiernaar? Laat het me weten! Ik ben in elk geval enthousiast:)).

Helaas, het spoor is bij mijn vriendinnen opgehouden haha. Ik heb wel een boek verstuurd, maar niets ontvangen. Nou ja, ik vond het wel erg leuk!

– De tuin nog meer ‘Efteling’ aankleden. Vandaag (16 nov 2020) heb ik toevallig van vriendinnen een hilarische outdoor ‘rock’ speaker gekregen om Efteling muziek in de tuin af te spelen. Voor in de kerstboom kreeg ik trouwens kerstballen van het volk van Laaf. Mét echtheidscertificaat, hahahaha. Love it.

We hebben wat meer kerstlampjes, maar verder kan de tuin nog wel wat Eftelingdecor gebruiken ;).

– De b van….? barbecue, bruiloftsfeesten, bezoek aan Vlieland, het laatste waddeneiland waar ik nog niet ben geweest? Ik laat me verrassen ;).

BABY!! De foto verklapte het al een beetje… maar wij (Daan en ik!) verwachten ook een kindje. Eind mei 2022! Eindelijk delen we het nieuws, we zijn zo gelukkig! 😀

Dit zijn mijn voornemens voor mijn 30e levensjaar, verpakt in vraagvorm:

– Kan ik terugkijken op een fijne zwangerschap? (Waarbij ik hopelijk de komende maanden wat minder misselijk ben…. ;))

– Hebben we de baby inderdaad de naam gegeven die we al zo lang in gedachten hebben?

– Eet ik inmiddels weer groente? (Ik ben zo aan het craven naar zoete snacks… ik hoop dat dit weer goedkomt hahaha).

– Ben ik nog altijd aan het zwemmen met vriendinnen? We hebben heel enthousiast een 50-rittenkaart gekocht met z’n drieën, zijn we nog altijd fanatiek bezig?

– Ben ik alweer aan het werk en hoe gaat dat?

– Heb ik mijn draai als mama een beetje gevonden? Vallen de wallen mee? Heb ik nog tijd voor mezelf en voor Daan? Hahaha, ik ben zo benieuwd!

Het wordt ongetwijfeld een bijzonder jaar!! 🙂

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Rietmeijssen
  18 november 2021 / 8:06 am

  Goedemorgen gefeliciteerd met dit mooie nieuws,lekker genieten nu je even met zijn tweetjes bent
  Groetje

 2. Gerdiemar
  18 november 2021 / 9:02 am

  DE ECHO, daar kan ik nou uren naar kijken….🤗
  Het was een bijzonder afgelopen jaar met bizarre accenten, het wordt een bijzonder jaar met bijzondere accenten. Jullie hebben veel waargemaakt van veel voornemens op verbouwingsgebied en jullie huis (huizen) zijn paleisjes geworden. En komend jaar wonen daar ook prinsesjes of prins en prinsesje in de beide paleizen. Hoe wonderlijk mooi is dat❗👌🏵️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge