“Vergeet je niet…?”

Thomas werkt meestal twee dagen thuis en twee dagen op kantoor. Op sommige kantoordagen gaat hij met de auto, maar soms ook met de trein. En vaak komt het dan voor dat, wanneer Thomas met de trein gaat, hij zijn pasje vergeet die hij nodig heeft op werk. Meestal komt hij er al achter voordat hij bij de trein is, maar dan moet hij toch even weer naar huis om het pasje te halen. De trein halen is dan vaak een uitdaging, haha.

“Ga je morgen met de trein of met de auto?” Thomas antwoordt dat hij met de trein gaat. “Niet je pasje vergeten he!” Thomas moet lachen en stopt het pasje alvast in zijn tas.

De volgende ochtend gaat de wekker op tijd en aangezien ik vrij ben en Marthe nog slaapt, blijf ik lekker liggen. Ik hoor Thomas beneden rommelen. Een half uurtje later komt Thomas ons gedag zeggen, ook Marthe is inmiddels wakker. Ik hoor de achterdeur dichtgaan. Ik zit er bijna op te wachten dat de deur weer opengaat. En ja hoor, een paar minuten later gaat de deur weer open. Thomas zet de kliko op dinsdag altijd buiten, dus dat zal de reden wel geweest zijn. Ik hoor hem weer vertrekken. Weer een tijd later hoor ik wéér de deur opengaan, en een paar seconden later weer dicht. Hahaha. Ik ben zeer benieuwd wat de reden is.

“Gelukt?” App ik naar Thomas, zeer benieuwd naar zijn antwoord. Ik krijg als reactie dat hij eerst de verkeerde sleutels meehad en daarna zijn tas was vergeten. HAHA. Bij de rotonde voelde z’n rug kennelijk wel erg licht. Het pasje zat dan wel weer in de tas ;-). “En ik heb heel hard doorgetrapt, want ik dacht dat m’n trein om 06:54 ging. Blijkbaar ging hij pas om 07:03”.

Ooit gaat er een dag komen dat dit soepel gaat, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    12 september 2022 / 6:38 am

    Je beschrijft een Thomaswerkdag vóór de echte werkdag begint. Of zou Thomas een trimsessie ambiëren voor hij de trein instapt? Nog een wonder dat hij de trein haalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge