Verbouwingsperikelen (katteneditie)

Je bekijkt het maar met je beton, ik ga hier nu zitten.

Waarom doet niemand dit raam open? Al uren niet? Gisteren ook al niet? (Nieuwe erker, geen raam meer dat open kan aan de voorkant. Katlief heeft het nog niet in de gaten).

Hee chill, ik zit hier droog. Ik zit er wel al uren… maar ik zit droog. (Katlief heeft niet door dat hij kan omlopen en dat er aan de achterkant tegenwoordig een kattenluik zit. Hij heeft wel door dat hij bij de voordeur nu droog zit).

Ff plass… WOOOOOH!! Ik houd mijn plas wel op. (Herrie op onverwachte momenten).

Wat is dit? En dat? Hé, weer een nieuwe doos. Kan ik daar in? Wat is dit? (Katten moeten altijd even wennen aan nieuwe spullen. Een keer of 100 dus nu!)

Knuffelllllllll? (Soms zijn ze wat van slag door al het lawaai en de veranderingen. Dan troosten we ze weer even en vertellen we ze hoe mooi het straks gaat worden).

Jaag je me nu alweer weg? Jullie maken het me niet makkelijk hè. (De zitplekken zijn wat schaars boven en we strijden nu af en toe om een lekker zacht plekje op de bank).

In dit kastje zit kattenvoer. Punt. (Hardleers wachten voor de kast, waar inmiddels allang geen kattenvoer meer zit. Het kattenvoer staat tegenwoordig op zolder).

Ooooh er zit hier een kattenluik, wat handig! (x 300). (Elke keer weer mee omlopen om James aan te leren dat hij dus niet uren bij de voordeur hoeft te wachten).

Gaan jullie nu een kast verschuiven? Muhaha. (Ze presteren het om áltijd in de weg te lopen).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    27 mei 2021 / 7:18 am

    James: Hee Darcybro, snap jij wat er gaande is?
    Darcy: Ons huis finaal op z’n kop. Gekke ingang opeens, je zoekt je ongans…
    James: Mjauwww, afijn, ons baasje blijft d’r best doen voor ons, die blijft gelukkig dezelfde, mjauwwwww….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge