Tweeling ‘problemen’

Kijk wat ik heb gekocht! Ik stuur een foto van de bestelling van onze nieuwe handdoeken naar Laura. Een setje van okergele en oudroze handdoeken, gastendoekjes en washandjes. “Baas boven baas!” O ja, nu herinner ik me dat Laura in diezelfde kleuren al washandjes had besteld. Gewoon helemaal vergeten, hahaha. Nou ja, het zijn ook wel de leukste kleurtjes van de HEMA.

“Hoi, ik kom mijn pakket ophalen.” De medewerkster loopt naar de pakketten en ziet mijn naam ertussen staan. “Handdoeken?” Ja klopt! “Dat wordt dan €10.” Ik geef aan dat dat echt niet kan, tenzij er wel een héle goede aanbieding ineens is. Ze gaat nog eens bij de andere pakketten kijken en vraagt me dan naar mijn voornaam. “Dorinde.” Ze komt aanlopen met twee grote dozen – dat lijkt er meer op ;-). “Vandaar, deze zijn voor ene Laura. Jullie hebben dezelfde achternaam.” Ik moet lachen. “Dat is mijn zus! We zijn een tweeling, uiteraard hebben we allebei dezelfde handdoeken besteld.” Eigenlijk heeft Laura gewoon washandjes, maar de verkoopster had ze dus zelf al tot handdoek bestempeld. Ben erg benieuwd hoe haar afdroogritueel eruitziet, haha. Omdat ik Laura vrij regelmatig zie (haha), neem ik die van haar ook meteen mee. Praktisch hoor, zo’n zus in hetzelfde dorp :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    29 december 2021 / 10:23 am

    Dat wordt tweeling-unisex in okergeel-roze! Wedden dat jullie ook geheel gelijktijdig gaan badderen? (wel check check doen hè….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge