Tukken op de opvang

Vanaf eind deze maand gaat Marthe starten bij de opvang en vandaag hebben we een intake gesprek.

“Is alles voor jullie duidelijk?” We geven aan dat alles helemaal duidelijk is. Fijn om zo’n uitgebreid verhaal te horen, zodat we een goed beeld hebben van hoe de opvangdagen op vrijdag zullen zijn. “Willen jullie dat Marthe hier blijft? Ze kan tot 12:00 blijven.” We besluiten dat Marthe inderdaad even op de opvang blijft, zodat ze alvast kan wennen. Het is 10:45, dus dat is een prima tijd. Ook komt het perfect uit met de middagslaap.

Wanneer ik even voor 12:00 de auto parkeer bij de opvang, zie ik dat ik een gemiste oproep heb. Ik loop naar binnen en zie een lachende leidster staan. “Ik heb geprobeerd je te bellen, ze is net in slaap gevallen.” Haha, die Marthe, ze neemt het ervan. De afgelopen dagen sliep ze best wel lang in de middag, dus ik ben benieuwd hoe lang ze het hier volhoudt. We spreken af dat ze me bellen als Marthe weer wakker is geworden.

Ik rijd terug naar huis en ga direct lunchen, je weet maar nooit natuurlijk ;-). En ja hoor, net nadat mijn lunch op is en ik even in huis wil rommelen word ik gebeld dat ze weer wakker is. Gezellig! De opvang is echt maar een paar minuten rijden, dus dat is ideaal. Toch kijk ik er ook naar uit om Marthe met de fiets te brengen, zodra ze in een kinderzitje kan zitten.

Marthe heeft het prima gedaan op de opvang. “Wat een vrolijk meisje 😊”. Zo leuk om te horen! Ik ben heel benieuwd hoe ze het de komende keren zal vinden. Op naar een nieuwe stap!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    20 september 2022 / 8:12 am

    Wat een mooi verhaal over een toch GROTE stap en wat fijn dat Marthe het duidelijk nasr de zin had bij de opvang, hele geruststelling voir jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge