Toprestaurant

Het restaurant waar we in augustus getrouwd zijn heeft een nieuwe menukaart, dus daar gaan we eten. Nu ik zwanger ben mag ik niet alles eten. In principe at ik al een paar jaar geen/amper vlees, maar nu zit ik verlangend te kijken naar de carpaccio en de steak tartaar. Nog een paar maanden geduld ;-).

Ik besluit om twee voorgerechten te bestellen, waarvan ik er eentje dan als hoofdgerecht doe. Thomas neemt mijn ‘hoofdgerecht’ als voorgerecht. Wanneer de gerechten geserveerd worden, zie ik iets tops: er zit chocola bij het voorgerecht met de bietjes en de geitenkaas. Lekker hoor, dit wordt voor het eerst dat ik chocola eet bij mijn hoofdgerecht. 

Wanneer we lekker genieten van ons diner, zien we dat er bij de tafel naast ons ineens de man op zijn knieën gaat. Zoo leuk! Niet alleen een toplocatie voor bruiloften dus, maar ook voor een huwelijksaanzoek :-). 

Ik hoop dat het volgende restaurant waar we uit eten zullen gaan ook chocola bij hun voor- of hoofdgerecht serveert, want dit was net zo lekker als het klinkt. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 november 2021 / 8:03 am

    Bietjes, geitenkaas, een huwelijksaanzoek: maak daar maar eens chocola van!
    O nee, hoeft niet, jullie áten chocola bij dat alles…. het klinkt bijzonder apart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge