Topding, die deur

Onze voordeur klemt nogal en dat vergt enige moeite bij het dicht- en opendoen. Toch is dat verder niet zo’n probleem, je ontwikkelt gewoon wat nieuwe routines. Zo is de regenton bij de voordeur uitermate handig om je meuk op te zetten zodat je beide handen kunt gebruiken voor de sleutel.

“Doe jij de deur even open?” Ik heb mijn handen vol met boodschappen en geef de sleutel aan Thomas. Ook hij heeft een paar boodschappen vast en legt ze even op de regenton. PLOF. Het blijft even stil en dan beginnen we te lachen. What did just happen? 

In de volgende scène is Thomas druk bezig met het hengelen naar de krop sla die tussen de regenton en de muur is gevallen, precies in het hoekje. Gelukkig (voor deze keer dan) is de sla helemaal ingepakt en merkt ‘ie niks van de viezigheid op de grond. 

Ik ben blij dat het zomer wordt, zodat de deur wat minder klemt en we daardoor de regenton even een paar maanden vrij kunnen geven van zijn baantje als dumpplaats :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    31 maart 2021 / 7:40 am

    Of gewoon de grond naast de regenton gebruiken als dropoffplek ter wille van vrije handen om de klemdeur te openen. Vandaag een klemloze deur nu het zomert?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge