Toe maar! En wat is jouw rol?

Geïnspireerd door Dorinde en Thomas ben ik weer opnieuw begonnen met de heerlijke serie Outlander. Er is een nieuw seizoen verschenen, maar ik wil graag eerst weer even goed in het verhaal komen voordat ik de nieuwe afleveringen ga kijken. Nou, dat lukt aardig! Het is allemaal zeer vertrouwd.

Na een paar afleveringen vertrekt een gezelschap op reis door de Schotse landschappen. Onderweg komen ze twee gekruisigde mannen tegen, geen fraai gezicht. De mannen zijn personages die nog niet in eerdere scènes hebben gespeeld: dit was dus hun enige en laatste scène.

Ik vraag me altijd af: hoe is dat er aan toegegaan bij het screenen van de acteurs? “Je hebt één scène. Enne… je leeft dan eigenlijk ook niet meer, je hoeft alleen maar te hangen.” Zijn dit de “jammer, je hebt de rol niet gekregen, maar we hebben nog wel deze scène voor je”-acteurs ? Of hebben mensen zich bewust voor deze scène opgegeven?

Ik vind het fascinerend.

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  10 november 2022 / 8:02 am

  Outlander, nog nooit naar gekeken, welk net?
  Schots landschap: whow!
  Maar gehangenen😡😡 Luguber. Somber.
  Als die rol goed betaald wordt, wie weer hoeveel gegadigden zich dan aanmelden, staan ze in de rij om gehangen te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge