Te goede communicatie

Inmiddels hebben we heel wat apparaten in huis verzameld: telefoons, laptops en een tablet. Het fijne van die apparaten is dat ze alles goed bijhouden en met elkaar communiceren. Toch is dat niet áltijd prettig.

Eerder deze week schreef ik een blog over de spin. Van mijn vader heb ik inmiddels begrepen dat dit enorme beest de ‘huisspin’ is. Kan in elk huis voorkomen. Bedankt pap, heel fijn om te weten ;-).

Omdat ik dit afgrijselijke nieuws graag met Laura wilde delen, heb ik wat foto’s van huisspinnen naar Laura gestuurd via Whatsapp. Echt, je zou hem eens moeten googelen.

Nu, wanneer ik mijn laptop open en online Whatsapp aanklik, zie ik die foto’s meteen weer terug. Uhl! Wanneer ik Laura op m’n telefoon een berichtje stuur, poppen ze ook weer tevoorschijn. Gatver. Volgende keer beter nadenken :-).

Vandaag hebben we trouwens een nieuw apparaat in huis: een Smartwatch. Gefeliciteerd lieve Thomas met je 30e verjaardag!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    29 april 2020 / 7:32 am

    Drie kruisjes, een jubileum! Van harte Thomas, van harte Dorinde! Dat vrienden en familie alleen op beeldbelbezoek mogen is op z’n zachtst gezegd apart. Nog aparter is dat de huisspin wèl mee mag feestvieren🕷🍰🥂🎁, een onvergetelijke verjaardagsdag gewenst‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge