Tante Corrie

Vorige week was het stormachtig: Corrie raasde over heel Nederland heen. Ik kan me niet herinneren dat ik die dag veel buiten ben geweest.

De dag erna halen we dat in door lekker een rondje te gaan lopen. We komen langs een huis waar we vaak voorbij wandelen en meteen valt ons iets op. Normaal gesproken staat er een afgrijselijk kunstwerp in de voortuin bij deze mensen. (Ok, wij vinden het afgrijselijk, iedereen heeft zijn eigen smaak natuurlijk). Het is een soort boom van metaal met aan elke tak een pan, vergiet, pollepel of een ander gadget uit de keuken. Hij is gigantisch en past totaal niet bij de rest van de tuin. Vinden wij dus ;-).  Nu is het kunstwerk nérgens te bekennen. “Haha, zou hij weggewaaid zijn?” vragen we onszelf af.

We lopen verder en zien dan bij een paar huizen verderop het antwoord. Bij één van de ramen boven ontbreekt het glas en in plaats daarvan is het dichtgetimmerd met hout. Dat móet een aanval van Corrie zijn geweest met een pan van het kunstwerk, kan niet anders, haha. (Dat het huis leegstaat vertellen we er even niet bij).

Goed opletten dus als je buren ineens een reusachtig kunstwerk in de tuin neerzetten!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 februari 2022 / 8:27 am

    Zwiepende pannen, kletterende pollepels, zwaaiende vorken, tollende ovenschalen, vliegende soeplepels: je toverde me een heerlijk soort trollenharrypotterbeeld voor ogen…. En dan heet het notabene heel lieflijk Corrie… 🙃🌚🌊⚡bliksems nog aan toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge