Splashgevaar

Vandaag is Marthe een dagje ziek helaas. Sinds ze naar de opvang gaat, is het af en toe raak, ook Marthe is hierin geen uitzondering hihi.

We hebben vandaag veel geknuffeld en Marthe heeft vooral ook veel geslapen. Ook zijn we heel even naar buiten geweest. Waar we normaal veel spelen, boekjes lezen en samen lachen, was dat vandaag niet echt mogelijk. Totdat…

“Ik neem Marthe even op schoot, dan kun jij even eten en dan wisselen we daarna af.” We kijken altijd goed uit met warm eten en warme dranken, alles om maar te voorkomen dat dit over Marthe heen gaat. Ondanks dat mijn bord ver weg staat, is mijn glas water iets te dichtbij. Marthe trekt aan het tafelkleed waardoor het water over de hele tafel splasht. Ze giért het uit van het lachen, haha! We gaan er geen gewoonte van maken, maar na een dagje met weinig gelach is dit toch wel heel leuk om even te horen ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 december 2022 / 8:22 am

    Opvangbesmetting….het enerzijds van ‘eng, gevaarlijk’, het anderzijds van ‘oké, antistoffen opbouwen’.
    Zieke Marthe, zo spontaan lachend de humor van spetterend water inziend….hè, dat biedt ruimte voor opluchting! Dat ze vandaag een en al.lach mag zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge