Speel je nou nog steeds Rollercoaster Tycoon? (Clichés #8)

Al eerder schreef ik een blogpost over één van mijn favoriete spelletjes: Rollercoaster Tycoon. Zo’n spel dat altijd leuk blijft en waar altijd weer nieuwe clichés en verwonderingen in te zien zijn. Daarom vandaag een tweede blog over dit oldscool spelletje! De vorige keer schreef ik het vanuit het perspectief van de medewerkers, dit keer is het vanuit mijn ogen!

 

Serieus, je wilt wel 42 euro voor de entree betalen, maar niet 30 cent voor mijn coole spookhuis?

 

Die man op dat bankje heeft echt stalen zenuwen. Hij schrok niet eens toen het bankje tegenover hem verdween en er in dezelfde seconde ineens een creepy popcornkraam (creepy, want: de toonbank zit in de mond van een reusachtige popcorn) voor zijn neus werd neergeplant.

 

Je bent loeikwaad op mij omdat je naar de wc moet. Beetje onredelijk, vind je ook niet? Je weet trouwens dat op je een bankje náást de wc zit? Just checking.

 

Goh, moet ik het reuzenrad wel repareren? Er zit niemand in en er staat ook niemand in de rij. #Triest

 

Nu ik het reuzenrad blauw heb gemaakt wil iedereen er ineens wel in?!?!

 

Aanstellers, 10 minuten in de wachtrij en dan al klagen dat het ééuwen duurt.

 

Hm, de excitement rating is dan misschien wel laag, maar ze gaan wel mooi voor een tweede keer erin! Nenenenenene.

 

Ik wil niet onhebbelijk doen hoor, maar waarom blijft mijn park rating steken bij 999? Wat moet ik doen voor die ene extra punt? Ik schrob me rot!

 

Yes er gaat iemand in!! Onee, het is een gecamoufleerde monteur. (Ik heb net hun jasjes geverfd).

 

Yeah, missie geslaagd! Iedereen klapt en laat de ballon opstijgen. Allemaal leuk en aardig hoor, maar gaan jullie nu allemaal wel een nieuwe ballon kopen?

Volg:

4 Reacties

 1. Gerdiemar
  30 januari 2018 / 8:34 am

  Een en al mysterie voor mij, had zelfs oh schande! nog nooit van Rollercaster Tycoon gehoord. Spannend spel?

 2. 30 januari 2018 / 8:09 pm

  Toen ik die titel zag bij je reactie op een andere blog MOEST ik gewoon klikken. Rollercoaster, waar is de tijd haha. Ik heb als kind uren dit spel gespeeld en ik heb zelfs de volgende generatie games ervan ook. Ik zou het nog eens moeten spelen, vind het zo leuk en ontspannend! Toen de CD kapot ging was ik verdrietig en toen had papa op een dag onverwachts het spel gekocht en helemaal ingepakt en alles. Ben nog nooit zo blij geweest. Dit spel is pure nostalgie, je blogpost ook en je opmerkingen al zeker! Er waren trouwens zo emoties bij je bezoekers en er was een emotie en dat was echt superkwaad en ik was altijd bang van die mannetjes toen haha. Gouden tijden
  Nikita schrijft over.. Soms moet je gewoon je hart volgen….

 3. 30 januari 2018 / 8:12 pm

  Nog even een vervolgje op mijn vorige reactie, ik heb net die gemoedstoestanden opgezocht en die waar ik als kind zo bang van was stond er ook tussen. Ik kan niet geloven dat ik daarvan schrik had haha. Maar dit is pure nostalgie
  Nikita schrijft over.. Hoe ik ontdekte dat ik HSP ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge