Speciale bakoutfit, alcoholfaal en lesauto’s in het weerbericht – mini-anekdotes van afgelopen week

1 – Manlief en ik zijn een weekendje weg. Lekker wandelen in het bos, heerlijk! Halverwege de heenweg (na 45 min) krijg ik het ineens heel warm. Ik ben mijn wandelschoenen vergeten. #nooo #fail #wegaanmaarnietterug #gelukkiglopenmijnlaarsjesooklekker (Laura)

2 – Als ik ooit mee zou doen met Heel Holland Bakt, zou ik standaard een imkerpak aantrekken. #overalwespen #geloofnietdatikmeegadoen #hhb (Dorinde)

3 – Ik heb mezelf zojuist bijna een rughernia bezorgd toen ik de kliko wilde openen. Flink bevroren. Na vijf seconden flink sjorren heb ik het maar opgegeven. De sinaasappelschilletjes liggen nu tevreden in de warme keukenprullenbak. (Laura)

4 – Ik roep regelmatig: “hé Dirk” of “hé Rover” tegen de katten als ik ze op schoot probeer te lokken. Als je je huisdier ‘Google’ noemt (of iets vergelijkbaars zoals Noodle), is dat heel grappig als je ook een Google Assistant in huis hebt. #heygoogle #neeikbedoeldejouniet (Dorinde)

5 – Als ik op het weerbericht de lagedrukgebieden zie, moet ik altijd denken aan lesauto’s hahaha. #moetjemaareensopletten (Dorinde)

6 – Terwijl ik mijn bakje tiramisu bijna op heb, realiseer ik me verschrikt dat ik keihard faal met Dry January. #oeps #dryjanuary #oprechtnietovernagedacht #valsspelen #tochmaaropgegeten #hihi (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    29 januari 2021 / 8:38 am

    Ach, tiramisu mag in deze Dry hoor, maar hoezo lesauto in relatie tot lage druk? Oké Google hoe open ik een bevroren klikodeksel? Deksels! En ja, die wespenbelaging maakt trek in taarten bakken nogal tricky, dan maar op laarsjes stevig wesploos weg wandelen en toch een fijn weekend, hoewel het met bakken uit de wesploze hemel hoost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge