Sorry dat het alweer over mijn kat gaat, maar dit was echt gênant ;)

Zoals mijn overburen dit moeten hebben beleefd: Jahoor, daar heb je wéér een van die zwart-witte katten van de overburen. Wat maakt hij een herrie!! Dit gaat nu toch niet de hele tijd door?

Hee, een hand! Grappig, dat zal vast zijn baasje zijn. Wat doet ze nou? HAHA, ik zie haar hoofd. Lol. De kat helpt niet echt mee, arme vrouw. Ze klinkt best geïrriteerd… Laat ze de kat nou in zijn sop gaarkoken? Nee hè, dit wordt herrie. O, o wacht het lost zich al op. Hahaha. Die kat.

Zoals ik dit heb beleefd: OMG James ik moet weg. Ga effe van dat dak af, je blèrt de hele buurt bij elkaar. Gênant man. Vind je het eng? Moet ik je helpen? Oké, wacht maar. *Rolt kliko in de steeg.* Spring maar op de kliko, schat! Dan is het niet zo hoog, dat red je wel.

Nee? Niet op de kliko? Schiet effe op nu hoor, ik kom nog te laat voor mijn les. OK, ik pak de tuinstoel. *Rolt kliko terug en sleept de tuinstoel naar de steeg*. Nu kan ik je pakken, kom je?! *James rolt op zijn rug op het dak en vindt het allemaal prima.* Ik reageer geïrriteerd en zeg dat hij het zelf maar moet uitzoeken. Nog geen twee seconden nadat ik ben weggelopen, springt James sierlijk van het dakje. OMG OMG OMG wat een clown.

Zoals James dit heeft beleefd: Muhaha. Act geslaagd.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 september 2021 / 7:26 am

    Jouw katse inlevingsvermogen is goud waard!
    En James? James maakt daar groots en met verve misbruik van🐱!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge