Soepele smoothie

Smoothies, Vruchten, Kleurrijke, Vitaminen, Gezonde

Ik schud het bevroren fruit uit de verpakking en zie aan de ijsvorming dat het nu toch wel de hoogste tijd is om hier eens een smoothie van te maken. Al sinds wij van Dorinde en Thomas een blender hebben gekregen voor onze trouwdag (inderdaad), heb ik dit pakje in huis. Ga ik wel even lekker smoothies van maken, dat wordt vast mijn nieuwe fase!! Ahum.

Een jaar later vond Daan (terecht) dat het pak fruit nu lang genoeg in het vriesvak heeft gekampeerd. Braaf keek ik een paar dagen geleden dus op de achterkant en gniffelde bij de weinige ingrediënten die ik maar nodig had: yoghurt en vruchtensap. In my defense: we kopen nooit vruchtensap, dus elke keer kwam het er maar niet van. Menselijk toch, om een jaar lang te vergeten een pak vruchtensap op te nemen op het boodschappenlijstje?

Op het boodschappenlijstje van deze week stond het dan toch echt en ik had er helemaal zin in. Op dit moment ben ik dus trots bezig met mijn smoothie. Met een vork splits ik de banaan van de aardbei en ik stop alles in de blender. Vruchtensap erbij. Wat moest er nou nog meer bij? Oh ja, yoghurt.

HAHAHAHA. Ik heb gisteravond de yoghurt opgegeten. Nou, dan maar melk hoor!

Ik lach mezelf enorm uit om mijn super flexibele aanpassing. Goh, had ik daar echt een jaar voor nodig? Het zat dus gewoon in me, hihihi.

Héérlijke smoothie hoor!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    18 februari 2021 / 8:14 am

    Dat is nou met recht: wat in het vat zit verzuurt niet. Lees: vat=vriezer. Lees: verzuurt=smaakt top. Alleen ehh, die yoghurt, zeker erg bang geweesr dat die nou net wèl zou verzuren?
    Enfin, jouw smoothie vloeide vloeibaar😜🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge