Schone muiltjes

Birkenstocks, je moet ervan houden. In het begin vond ik ze spuuglelijk, maar uiteindelijk ben ik toch fan geworden! Ze lopen echt heerlijk.

Eigenlijk ben ik ook maar een simpel mens: als iets me bevalt, dan koop ik het graag nog een keer, of in verschillende kleuren. Allstars, shirtjes, broeken en nu dus ook birckenstocks. Mijn witte waren nodig aan vervanging toe.

Om toch een beetje te variëren (én ze waren iets goedkoper), ga ik nu voor crèmekleurige. Thomas vindt ze spuuglelijk, maar dat weerhoudt me er niet van, hahaha. Ook mijn witte bewaar ik, handig voor als je vieze voeten krijgt.

“Heb je alles?” We gaan op weg naar het bos. Het is nog vroeg in de ochtend, maar toch al best warm! Ik ga dus echt niet mijn warme wandelschoenen aantrekken. Ik loop top op m’n slippers, dus waarom niet?

Het is heerlijk in het bos en Marthe ligt lekker te tukken in de draagzak. Het is zo fijn om met 5 minuutjes rijden al bij de wandelpaden te zijn. We nemen ons voor om dit nog veel vaker te doen.

Op een gegeven moment ga ik even kijken hoe het met mijn voeten gaat. Zijn ze al heel vies van al het zand? En dan valt het me op. Mijn ene gesp is zilverkleurig, de andere rosékleurig. Ook is de een verdacht witter (maar toch ook viezer) dan de andere. HAHAHA. Oké. Twee verschillende schoenen, check! Nu heb ik dus van elk paar een hele vieze en een “schone”. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    15 augustus 2022 / 6:51 am

    Trendsetter, dat ben je! Aan elke voet een anderskleurige schoen, aanbevolen! De wereld gaat er een stuk vrolijker door uitzien en dat kan de wereld best gebruiken, met schone en niet schone Birkenstock en al! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge