Scènes met Aukje #2 – Er gebeurde iets nieuws vannacht!

15 september 2022 – 14 weken oud

Het is 03:00 ‘s nachts en we horen wat gestommel naast ons. Aukje is wakker en is met haar beentjes druk in de slaapzak aan het trappen. Ik geef haar haar speen terug, welke ze héél gretig aanneemt. Oké, tijd om te voeden!

Ik pak haar voorzichtig op en loop naar de donkere babykamer. Ik zet een zacht lampje aan en ik neem plaats op de stoel. Zo gaat het eigenlijk elke avond.

Er gebeurde echter iets nieuws vannacht!

Na het voeden leg ik haar hoofdje op mijn schouder en klop ik zachtjes op haar rug. Het doel is om er een mooie boer uit te krijgen, maar dat lukt lang niet elke nacht. Na een tijdje merk ik dat ze diep in slaap is en ik besluit haar weer terug te leggen in de cosleeper.

Mevrouw wordt echter weer wakker begint ineens KEIHARD te kletsen. Op haar allervrolijkst brabbelt ze er op los: bwwwwwaaaaa ehhh mmmmmm bwwwaaaaaa. Ik schiet in de lach en probeer haar uit te leggen dat papa nog slaapt.

Na een paar minuten kletst ze nog steeds: ik heb er maar een opname van gemaakt. Papa werd er helaas wel wakker van, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 september 2022 / 8:06 am

    Weet zij veel van dag en nacht! ‘s Nachts is het bij uitstek kletstijd, onverdeelde aandacht van een niet slapende mama, die overdag vaak ook met andere dingen bezig zal zijn…
    Het is zó leuk om in Puerta de la Cruz te lezen over ons achterkleinkindje: mooi maandagdagbegin. Geef je kletskousje een knuffeltje van ons?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge