Scènes bij de buren, schuimende knieën en kattenbakstaarsessies – mini-anekdotes van afgelopen week

1 – Mijn schoonzus deed met Kerst een demonstratie waarin ze haar knieën aan het soppen was, maar ik weet de context niet meer. Ik moet er ineens weer zo om lachen, hahahaha. Volgens mij hadden we het over douchegeldiscriminatie. #headandshoulders #kneesandtoes (Laura)

2 – Ik zag de buurjongen vanmiddag de voordeur uitkomen. Op zijn sloffen. Hij voerde de bekende scène uit met een brievenbuspakketje: plat maken en dan snel erdoorheen proppen om te kijken of het past. Ik vond het heerlijke tv. Fijn dat meer mensen dit dus doen, haha! (Laura)

3 – We hebben onze nieuwe papiercontainer van de gemeente binnen en ik vind het helemaal leuk. Ik ben de (oude) papierbak ingedoken en heb alles lekker platgestampt. Aandoenlijk gewoon hoe blij je kunt zijn met oud papier. #Ditmoeteenfasezijn (Laura)

4 – “Zorg je wel dat je op tijd thuis bent?” Haha, o ja, weer even net als vroeger. #opbepaaldetijdthuiszijn #avondklok (Dorinde)

5 – Ik heb nieuw kattengrind gekocht en nu kan ik niet wachten tot ze eindelijk een keer op de bak gaan. #dezewensgaatvastsnelweerover (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  5 februari 2021 / 9:07 am

  Ha! The big 5 i.p.v 10, goed besluit!
  En is het nu the big 4 wat containers betreft?
  Plastic-gft-rest-papier?
  O nee, tóch the big 5 zie ik: een kattenbakcontainer binnenshuis. Tja, die past niet door de brievenbus, ook al stamp je ‘m via head shoulders knees and toes nog zo hard plat…. (flauw hè?) (ja)
  Fijn sneeuwweekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge