Say what?

Vandaag komt iemand ons lekke zolderraam vervangen voor een nieuwe, top!

“Hallo, wil je al koffie?” Vraag ik de man die ons huis binnenstapt. Hij geeft aan dat hij eerst aan de slag gaat en dat hij dan rond een uur of 10 wel een bakkie wil. Prima. Ondertussen gaat Thomas een uurtje sporten, dus ik “bewaak” het fort.

Ondanks dat mijn voorjaarsvakantie net is begonnen, besluit ik om nog even de toets van 3 vwo na te kijken. Net wanneer ik lekker bezig ben, hoor ik voetstappen van de trap komen. “Hoi, hebben jullie toevallig nog wat pannen over?” Vraagt de klusjesman me. Ik ben wat verward. “Eh, kan ik ze daarna nog gebruiken?” Nu kijkt híj me verward aan. “Ja eh ik heb wel wat… ooooh. Je bedoelt dakpannen.” Hij zal me vast ontzettend intelligent vinden op dit moment, haha. In my defense: ik ben druk bezig met het nakijken van het vereenvoudigen van wortelfuncties en wortels kook je in een pan.

Ik weet mezelf enigszins te redden door hem -na 10 minuten zoeken op zolder- een aantal dakpannen te geven. Ha. Hopelijk komt Thomas snel thuis, zodat hij de volgende cryptische vragen kan beantwoorden.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    17 februari 2020 / 8:36 am

    Onze taal weet wat! En dan krijg je zo’n grappige homoniem-vergissing. Knots(= gek), (geen knots= knuppel), jouw pannenverwarring!
    Geen lekkage meer? Dan ook geen kater (nee, niet Dirk of Rover) vanwege nattigheid….hi hi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge