Rebelse katten

“Help, mijn katten zijn ‘s nachts heel wild”. Dit was de zoekterm die ik vannacht googelde nadat we voor de derde keer wakker werden gemaakt door de jongens. Na het lezen voelde ik me weer wat gerustgesteld: hier kunnen wij aan werken!

Ze zijn net 3 jaar geworden en eigenlijk hebben we nooit echt last van ze gehad. We zijn recent overgestapt op ander voer (ivm de cadeautjes die we altijd van Rover krijgen). Misschien heeft dat er iets mee te maken.. 

“Showtime!” Het is bijna tijd dat we naar bed gaan, dus we halen alle kattenspeeltjes uit de kast. “Geef jij ze vast een berg met eten?” De katten moeten even inkomen, maar al snel daarna is Dirk heel wild met een muis aan het spelen. Rover moet nog een beetje loskomen. 

“DIT WERKT ALTIJD!” Ik heb een filmpje gevonden dat kennelijk gewéldig is. Het is een wit schermpje waar steeds een vlieg overheen vliegt, met de nodige herrie erbij. And now we wait..

Na 5 minuten worden we zelf helemaal gek van die vlieg, maar de katten doet het niet veel. Dirk is rustig zijn billen aan het wassen en Rover staart verveeld naar buiten. 

Nu ik deze blog schrijf zit ik beneden en hoor ik tot mijn genoegen toch wat muizen heen en weer vliegen. Ik controleer de brokken: check! Ik zet nog even een kartonnen doos neer en ga dan naar boven.

Welterusten, duim met ons mee!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 juli 2021 / 7:17 am

    Kan alleen maar vragen: En????
    Woestelingennacht of makke lammetjesnacht?
    Wel of niet slapen, that’s the question. Oeioei…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge