Reacties van leerlingen

Afgelopen week heb ik mijn laatste wiskundelessen vóór mijn verlof gegeven. Nog een weekje toetsweek en daarna gaat mijn verlof officieel beginnen, heerlijk! Omdat die lessen online waren, was het best gek om zo mijn laatste les te geven. Ik heb daarom al mijn leerlingen een ‘persoonlijk’ bericht (lees: naar iedereen hetzelfde bericht met copy paste, haha) gestuurd om ze succes te wensen met de toetsweek, te bedanken voor hun inzet en blablabla. Je kent het wel ;-).

Het leuke daarvan is dat ik van veel leerlingen ook een persoonlijk berichtje terugkrijg. Leuk om te lezen dat ze het jammer vinden dat ik tijdelijk wegga, dat ze veel geleerd hebben en dat ze me succes en veel plezier wensen met de baby. Lief! Om één berichtje moest ik wel lachen. Naast al die lieve, best uitgebreide berichtjes, kwam er ook een hele nuchtere: “K.” (Dat betekent ‘oké’, maar dan nog even wat korter opgeschreven). Toch leuk dat die jongen nog even de moeite heeft genomen om te reageren, had natuurlijk überhaupt niet gehoeven :-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 januari 2022 / 8:45 am

    K! Je leuke maandagblog is helemaal k en wat zie ik, er komt terwijl ik dit intik via whatsapp nog veel meer k binnen. Want gereed zijn voor de komst van jullie baby is driedubbel en dwars K!
    Succes met de toetsweekafronding, gaat je grandioos k af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge