Puzzelscherpte ;)

Deze blog is ergens halverwege mei geschreven, dit is dus vooruitgewerkt i.v.m. het ‘blogverlof’ van Laura! 🙂

De baby is er nog niet en Daan en ik zijn gezellig bij Dor en Thomas aan het eten. Misschien weet je dat ik een abonnement heb op een puzzeltijdschrift: Puzzelbrein. Er zitten heel veel leuke, gevarieerde puzzels in en soms neem ik het tijdschrift mee om samen met mensen te puzzelen. Gezellig!

Na het eten gaat Dor aan de slag met een fotoalbum van Marthe en Thomas heeft wel zin om mee te puzzelen. We maken samen een logigram, een soort verhaaltjespuzzel.

Op een gegeven moment hebben we het antwoord gevonden en we bladeren in het tijdschrift om te kijken welke puzzels we nog meer kunnen maken. Een cryptogram is nooit mijn favoriet, dus ik zeg tegen Thomas: “jij bent hier vast best scherp in, toch?” Thomas kijkt even naar de puzzel en zegt: “ach, samen lukt het vast! Ik ben in elk geval wel scherper dan deze hier.” Hij lacht lief naar Dorinde, die op dat moment (fantástische timing!!) een enorme “HUHHHHHHH” uitslaakt, omdat er iets op haar computer niet lijkt te lukken. Thomas en ik barsten in lachen uit om deze heerlijke timing en ze kijkt ons verbaasd aan. Na onze uitleg lacht ze mee, haha.

Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het cryptogram ons uiteindelijk ook niet echt gelukt is, hihi.

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. omarij
  16 juni 2022 / 6:55 am

  Driewerf chapeau🎩🎩🎩🎀🎀🎀😇😇😇
  1 bloggend vooruit werken‼️
  2 kei in puzzelen
  3 geinige blog🤗

  P. S. deze neverdullfan komt op puzzelterrein niet verder dan woordzoekers🤫
  👌👋voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge