Printproblematiek

“Jeuuuuj ik heb iets verkocht op Vinted!” Ik app Dor om dit te laten weten: ik ben tot nu toe goed geweest in dingen kópen op Vinted, maar het is ook wel eens leuk om zelf iets verkocht te hebben. “Kun jij printen? Ik moet het verzendlabel op het pakket plakken.”

Voordat ik Dor appte, heb ik al 30 minuten van mijn leven verspild om onze oude printer aan de praat proberen te krijgen: op de één of andere manier hebben thuisprinters altijd problemen, or is it just me? Een belletje met het verzendpunt leverde ook niets op: “u moet het label toch echt zelf printen, mevrouw.”

Gewapend met een pak printpapier ga ik naar Dor. Helaas krijgen we haar printer na verschillende pogingen ook niet aan de praat. (Met meerdere laptops geprobeerd, besturingsprogramma’s geïnstalleerd… we hebben echt flinke moeite gedaan!)

Na nóg een half uur staan we dus maar heel oldskool in de bibliotheek bij ons dorp. “Helaas dames… in verband met corona is er nu geen toegang tot de printer. In het dorp verderop kan het wel!” Weer een kwartier later stappen we daar de bieb binnen. Inmiddels ben ik al zo’n anderhalf uur bezig om één blaadje te printen, hahahaha.

Bij de balie krijgen we een toetsenbord om op de computer te mogen werken en daar lukt het dan (na eerst het tegoed op te waarderen met €0,10) eindelijk om mijn label te printen. Hoeraaaa!

“En, hoeveel levert het pakket je op?” Eh ja. “2 euro.”

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    27 juli 2021 / 6:51 am

    Joepiejee haleluja, was nou maar even gewoon naar je ouwe oma gegaan. Háár printer doet ‘t. 😅📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇📇
    Maar goed, je hebt toch maar mooi € 1,90 gescoord🎉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge