Preiceless

Elke dinsdag halen we de boodschapjes op bij de supermarkt. Ik heb er al vaker over geschreven, want kennelijk is het een prima bron voor bloginspiratie! Zo ook weer vandaag.

“Hallo, op welke naam heeft u besteld?” Ik benoem mijn naam -Thomas-, altijd even een grappig momentje. Het meisje gaat aan de slag om mijn boodschappen te pakken. Naast me staat een andere auto geparkeerd met een jongetje van ongeveer 4 jaar achterin. Zijn moeder is de auto aan het volladen met haar boodschappen. Omdat het maar een klein autootje is, worden er ook tassen naast het jongetje gezet. Zo ook een tas met daarin een prei.

Eigenlijk zou ik de moeder misschien even moeten waarschuwen, maar ik ben te gefascineerd aan het bekijken wat er met de prei gebeurt. Bovendien was het toch al te laat… toch? Het jochie is ermee aan het slaan op het nekkussen en gebruikt hem vervolgens als microfoon. Ook de vloer van de auto wordt niet vergeten, lekker even bezemen met de prei. Hahaha. Zijn raam staat een beetje open en de prei krijgt ook wat frisse lucht. En dan komt helaas de moeder weer terug voor de volgende lading boodschappen, einde van de show, haha. 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 februari 2021 / 8:52 am

    Heerlijk fantasierijk jochie, had zin in zijn privéshow en jij mocht stiekem meegenieten. Mooie bloginspiratie toch? De prei zij geprezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge