Practice makes perfect

Op school is inmiddels bekend dat ik zwanger ben (het wordt ook steeds moeilijker verbergen als ik dat nog had gewild, haha). Een collega van mij is ongeveer 11 weken verder dan ik en dat is ideaal: alle verhalen kunnen gedeeld worden!

Inmiddels heeft zij al een kinderwagen geregeld en die is ook al in huis. We appen wat over en weer en ze zegt dat ze eigenlijk al gewoon even een rondje voor de leuk wil gaan lopen. “Even oefenen in de supermarkt met de draaicirkel.” We komen tot de conclusie dat er dan wel even een L (van leswagen) opgeplakt moet worden, zodat je schaamteloos je gang kan gaan, haha.

Die L kan overigens ook voor meer dingen ingezet worden: vaders die op “stage gaan” om te kijken hoe een bevalbad opgezet moet worden. T-shirt met een L erop, klaaar. Of bij een zwangerschapscursus tijdens het oefenen met puffen. Ik ga meteen kijken of ik ergens een L kan scoren ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    29 september 2021 / 7:57 am

    Zo’n draagzak voor baby’s is ook heel ‘echt’. Kun je alvast aanschaffen en ermee oefenen. Een grote L erop, oké. Of naast die L om de beurt Dirk en Rover mee ter oefening? Ah neen, da’s babyonhygiënisch….
    Fijne mooie Lestijd gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge