Pitamientjes

Hoe langer je bij elkaar bent, hoe meer gewoontes je samen ontwikkeld. Elk weekend afbakbroodjes, op zaterdag vaak een ‘harinkie’ – alleen zuur, zonder ui. Die haring heb ik al ver voor mijn zwangerschap geskipt, maar Thomas geniet er nog regelmatig van.

Daarnaast kijken we nu in de avond bijna altijd wel een (paar) aflevering(en) van een serie. “Heb jij zin om even de vitamines te pakken?” vraag ik aan Thomas. Ik heb me net heerlijk op de bank genesteld, dus ik kan het altijd proberen, haha. Heel lief staat Thomas op en even later hoor ik hem rommelen in de keuken. Hij komt terug met een bord, een sinaasappel en een grapefruit. Ik moet lachen. “Haha, ik bedoelde eigenlijk de multivitamine pil!” Ook de sinaasappel en grapefruit is iets wat we de laatste weken elke avond eten. Thomas maakt het helemaal klaar en ik krijg alles op een bordje aangereikt. De ideale man als je het mij vraagt :-). De vitamines heb ik zelf maar even gepakt toen ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    31 januari 2022 / 8:38 am

    Geen Arbeidspitamientjes (ken je dat radioprogramma van heerlijk mee kunnen galmen?), louter rustpitamienjes voor jou door de liefdevolle klaarmaakpitamientjes van Thomas! Feelgoodstory!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge